یک‌شنبه 13 مهر 1404

پرونده آزادراه اصفهان - شیراز بسته شد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
پرونده آزادراه اصفهان - شیراز بسته شد

مجری آزادراه‌های جنوب و جنوب‌شرق کشور گفت: قطعه هفتم آزادراه اصفهان - شیراز به طول 12کیلومتر و با هزینه‌ای بالغ بر22 هزار میلیارد ریال بهره برداری و پرونده آزادراه اصفهان - شیراز بسته شد.

به گزارش مشرق، علیرضا صلواتی ظهر یکشنبه در آئین افتتاح قطعه 7 آزادراه اصفهان - شیراز با حضور رئیس‌جمهور به‌صورت ویدیوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: قطعه هفتم آزادراه اصفهان - شیراز به طول 12 کیلومتر و با هزینه‌ای بالغ بر 22 هزار میلیارد ریال، امروز به‌صورت ویدیوکنفرانس با حضور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: این قطعه به‌عنوان حلقه پایانی بخش جنوبی آزادراه، ارتباط مستقیم مسیر با بزرگراه شیراز - یاسوج را فراهم می‌کند و گامی مهم در تکمیل این پروژه ملی به شمار می‌رود.

مجری آزادراه‌های جنوب و جنوب‌شرق کشور در تشریح احجام اجرایی پروژه گفت: در مجموع برای احداث این آزادراه بیش از 5 میلیون مترمکعب عملیات خاک‌برداری و 2 میلیون مترمکعب خاک‌ریزی انجام شده است. همچنین 213 هزار مترمکعب بتن‌ریزی، 273 هزار تن آسفالت‌ریزی و 13 هزار تن میلگرد در طول اجرای پروژه مصرف شده است.

صلواتی ادامه داد: در مسیر اجرای آزادراه، 13 دستگاه پل بزرگ به طول 3500 متر و 39 دستگاه پل کوچک به طول 435 متر احداث شده و طول کل پل‌ها به بیش از 3/9 کیلومتر می‌رسد.

وی تصریح کرد: اجرای کامل پروژه علاوه بر صرفه‌جویی سالانه بیش از 100 میلیون لیتر سوخت و افزایش ایمنی جاده‌ای، موجب رونق گردشگری و تقویت مبادلات اقتصادی بین استان‌های فارس و اصفهان خواهد شد.

پرونده آزادراه اصفهان - شیراز بسته شد 2