جمعه 13 تیر 1404

پرونده دوومیدانی کاران دنیامالی را به فراکسیون ورزش کشاند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
پرونده دوومیدانی کاران دنیامالی را به فراکسیون ورزش کشاند

حمید صیفوری، دبیر اجرایی فراکسیون ورزش مجلس، از برگزاری نشست این فراکسیون با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، خبر داد.

نشست فراکسیون ورزش با وزیر ورزش و جوانان درباره پرونده دوومیدانی کاران در کره جنوبی برگزار خواهد شد.

صیفوری در این‌باره اظهار کرد: «با توجه به گزارش‌های متعدد و مطالبات جامعه ورزش کشور، به‌ویژه در حوزه فدراسیون دوومیدانی و به‌دنبال تصمیم اعضای هیأت رئیسه فراکسیون، نشست امروز با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار می شود تا ابعاد مختلف حواشی مرتبط با بازی‌های آسیایی کره جنوبی به‌صورت شفاف بررسی شود.

خبر مرتبط واکنش قالیباف به صحبت‌های همتی / به مجلس تهمت زده شد / حتما پیگیری می کنیم

محمد باقر قالیباف در پاسخ به تذکر تعدادی از نمایندگان در مورد ادعاهای عبدالناصر همتی وزیر سابق اقتصاد، گفت: برخی در مورد مجلس نکاتی گفتند که باعث تشویش اذهان عمومی شد، به نوعی تهمت به مجلس زدند.

وی افزود: در ادامه برنامه‌های امروز فراکسیون، جلسه‌ای با حضور مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال و اعضای هیأت رئیسه این فدراسیون نیز برگزار خواهد شد. در این نشست، مهم‌ترین مسائل و چالش‌های فوتبال کشور، به‌ویژه وضعیت تیم ملی بزرگسالان و آمادگی آن برای حضور در جام جهانی 2026 آمریکا، مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

این نشست‌ها در راستای تعامل بیشتر مجلس شورای اسلامی با نهادهای ورزشی کشور و نظارت بر عملکرد فدراسیون‌ها برگزار می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

پرونده دوومیدانی کاران دنیامالی را به فراکسیون ورزش کشاند 2