پروژههای هوشمندسازی و شبکه هوایی برق تهران به بهرهبرداری رسید
تهران - ایرنا - پروژههای ساز و کاری صنعت برق تهران بزرگ شامل هوشمندسازی مرکز اتفاقات برق (هما) و جایگزینی کامل شبکه هوایی پایتخت با کابل خودنگهدار به جای سیمهای مسی در شبکه توزیع امروز - سهشنبه - طی مراسمی به بهره برداری رسید.
به گزارش ایرنا، استاندار تهران در این مراسم که با حضور «رضا اردکانیان» وزیر نیرو برگزار شد، گفت: اهمیت تامین برق در استان تهران زمانی برجستهتر میشود که بدانیم میزان تمرکز جمعیت در این استان به ازای هر متر مربع 20 برابر متوسط کشوری است.
انوشیروان محسنی بندپی یادآورشد: در کلانشهر تهران در هر کیلومتر مربع 950 نفر زندگی میکنند و اهمیت خدماترسانی در حوزه آب و برق در میزان رضایتمندی مردم در شرایط فعلی که دشمن در صدد ناامیدسازی است به چشم می خورد.
محسنی بندپی همچنین با اشاره به ضرورت تغییر مسیر کانالهای انتقال برق فشار قوی از کنار منازل مسکوانی در شهر و استان تهران اظهارداشت: در کنار بهرهبرداری طرح ها در بخشهای مختلف عمرانی و رفاهی باید به حلقه مفقوده افزایش بهرهوری دقت کنیم.
استاندار تهران گفت: یکی از بخش های نارضایتی مردم وجود بوروکراسیهای زائد در ادارات است و همه مدیران ملزم هستند تا با رفع این موانع رضایتمندی مردم را ارتقا دهند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به مساله کرونا خاطرنشان کرد: روزانه یک میلیون نفر مسافر در مترو و 800 هزار نفر از طریق اتوبوس در تهران جابه جا میشوند و این حجم از تردد کار مدیریت بیماری کرونا را دشوار میکند.
شبکه هوایی انتقال برق نوعی از خط انتقال است که در آن از دکل برق و تیر برق برای نگه داشتن کابلها بالاتر از سطح زمین استفاده میشود. از آنجایی در این گونه خطوط از هوا به عنوان عایق کابلها استفاده میشود این روش انتقال یکی از کم هزینهترین و بهینهترین روشهای انتقال برق است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*