پلمپ دفتر املاک به دلیل انتقال آپارتمان بهنام یک سگ

معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه این اقدام در جهت قبحشکنی از ارزشهای اخلاقی جامعه صورت گرفته است، گفت: بهمنظور حفظ حقوق شهروندان این دفتر پلمب و فرد مشاور املاک نیز بازداشت شده است.
روزهای گذشته فیلمی از انتقال یک واحد آپارتمان به یک سگ در مشاور املاکی در تهران منتشر شده بود که در آن یک واحد آپارتمان به نام سگ زده شد
معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: دفتر مشاور املاکی که اقدام به عقد قرارداد فاقد اعتبار برای یک واحد آپارتمانی کرده بود، با دستور قضایی پلمب شد.
به گزارش قوه قضاییه، رضا تبار در این باره گفت: اقدام این دفتر مشاور املاک ضمن اینکه از حیث قانونی و حقوقی فاقد وجاهت و اعتبار بوده، سبب جریحهدار شدن احساسات انسانی جامعه نیز شده است.
معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه این اقدام در جهت قبحشکنی از ارزشهای اخلاقی جامعه صورت گرفته است، گفت: بهمنظور حفظ حقوق شهروندان این دفتر پلمب و فرد مشاور املاک نیز بازداشت شده است.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه مشاوران املاک ارائه مشاوره فنی، ساختمانی و حقوقی به مالکان و خریداران املاک است، گفت: اقدام این مشاور املاک در خصوص موضوع یادشده ضرورت بررسی صلاحیتهای شغلی این فرد را محرز میسازد و بر همین اساس، پرونده این شخص از حیث چگونگی احراز شرایط تصدی مشاور املاک در صنف مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و اقدام قانونی برای سلب صلاحیت وی صورت میگیرد.
هم اکنون دیگران می خوانند-
خبر خوش درباره طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت / تعیین تکلیف شرکتیها
-
مرگ بیماران در بیمارستان پورسینای رشت به دلیل قطعی برق / ماجرا چیست؟
-
جنجال عباپوشی بجای چادر | نسخه حجاب استایلها برای اربعین + عکس
-
خبر مهم سازمان ثبت احوال درباره تعویض کارت ملی
-
فرار ناو آمریکایی با مشاهده شناور نیروی دریایی سپاه / سرعت شناورهای تندروی سپاه 110 گره دریایی
-
ماجرای اسیدپاشی یک زن روی صورت داریوش خواننده + عکس
-
جورجینا و رونالدو بالاخره ازدواج کردند؟ | خوشگذرانی که با یک عکس لو رفت
