پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
تهران - ایرنا - رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری عاملان ربوده شدن یک پزشک سرشناس و بازداشت سرایداری که اقدام به سرقت از خانهای در نیاوران کرده بود، خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری عاملان آدمربایی پزشک سرشناس تهران خبر داد.
متهم در بازجوییهای فنی به جرم آغاز نزاع مرگبار بههمراه با پدر خود در قهوهخانه خیابان آذربایجان معترف شد و تحقیقات تکمیلی نشان داد، پدر وی ضربات مرگبار قمه را به مقتول زده است.
تیم جنایی در پارک پرواز با جسد مرد جوانی بهنام شهرام مواجه شدند که براثر 2 ضربه چاقو به قتل رسیده بود و بررسیهای اولیه حکایت از آن داشت که مقتول در جریان یک درگیری با 3 فرد هدف ضربه چاقو قرار گرفته و دوست وی این حادثه را مشاهده کرده است.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری عاملان آدمربایی پزشک سرشناس تهران خبر داد.
ایسنا نوشت: رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری عاملان ربودن یک پزشک سرشناس و همچنین بازداشت سرایداری که اقدام به سرقت از خانهای در نیاوران کرده بود، خبر داد.
سرهنگ علی ولیپور گودرزی گفت: عاملان ربودن یک پزشک سرشناس در تهران شناسایی و دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از دستگیری مرد همسرکش در کمتر از 24 ساعت پس از وقوع قتل در این شهرستان خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری عاملان ربودن یک پزشک سرشناس در تهران خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری عاملان ربودن یک پزشک سرشناس و همچنین بازداشت سرایداری که اقدام به سرقت از خانهای در نیاوران کرده بود، خبر داد.
مرد جوان در جریان درگیری که بخاطر یک نخ سیگار اتفاق افتاد، به قتل رسید.
تحقیقات ابتدایی کارآگاهان دایره شانزدهم پلیس آگاهی نشان داد، قربانیان این پرونده مشغول پیادهروی در نزدیکی پارک مهرگان بودند که از سوی یک مرد جوان در محلی خلوت هدف تجاوز قرار گرفتهاند.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری عاملان ربودن یک پزشک سرشناس و همچنین بازداشت سرایداری که اقدام به سرقت از خانهای در نیاوران کرده بود، خبر داد.
متهم اصلی پرونده قتل در "سفرهخانه خانه آذربایجان" خودش را تسلیم کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی کرد.
4 زن دیگر، مرد جوانی که در شرق تهران زنان را هدف تجاوز قرار داده بود، شناسایی کردند و بدین ترتیب آمار قربانیان این پرونده به 8 نفر رسید.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: با وقوع یک فقره آدمربایی و سرقت به عنف از یک پزشک سرشناس توسط 2 فرد در شرق تهران موضوع رسیدگی به این پرونده در دستور کار تیمی زبده از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفت.