پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
علی صفایی مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان مورد حمله مسلحانه قرار گرفت.
اقتصادنیوز: 4 سارق مسلح در اتوبان امام علی (ع) با حمله به علی صفایی، مشاور رئیس فدراسیون کشتی، با شلیک دو گلوله و مجروح کردن وی، خودروی تویوتا لندکروز وی را ربودند.
تحقیقات درخصوص مرگ مشکوک مرد جوان در شمال تهران توسط تیم جنایی ادامه دارد.
طی 24 ساعت گذشته در نقاط مختلف تهران حوادثی رخ داد که مأموران انتظامی در آن نقش آفرینی کردند، در این بسته خبری اخبار پلیسی روز را بخوانید.
ساعت 10 شب در ترافیک اتوبان امام علی (ع) مشغول رانندگی بودم که یک خودروی سوناتا یا النترا با 4 سرنشین به عمد از پشت به ماشین من زد. زمانی که از خودرو پیاده شدم 3 نفر با کلت کمری از خودرویشان پیاده شدند و سمت من آمدند.
تهران - ایرنا - رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو سارق محتویات داخل خودرو با 125 فقره سرقت خبر داد و گفت: 2 مالخر نیز در این رابطه دستگیر شدند.
مشاور علیرضا دبیر و مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان هدف سرقت مسلحانه در اتوبان امام علی (ع) قرار گرفت و 4 سارق مسلح علاوه بر اینکه خودروی تویوتا لندکروز او را به سرقت بردند، به پای چپ او نیز دو مرتبه شلیک کردند.
دزدان مسلح شامگاه شنبه با یک تصادف ساختگی در بزرگراه امام علی (ع) خودروی علی صفایی، قهرمان سابق کشتی را متوقف کردند.
امید (متهم) گفت: «حرفها به سویی رفت که دیگر من از شدت عصبانیت کنترل خودم را از دست دادم. ناگهان در کشاکش همین مشاجرههای لفظی به درون اتاق رفتم و خنجر نیم متری را از داخل کمد برداشتم و قصد داشتم به داخل کریدور بیایم (جایی که بساط مشروب خواری پهن بود)، ولی ناگهان برادرم را مقابلم دیدم. ابتدا با همان خنجر که در غلاف بود، ضربهای به پایش زدم و سپس خنجر را از غلاف بیرون آوردم و تیغه آن...
جوان 29 ساله ای که برادر کوچک ترش را پای بساط مشروب خواری به قتل رسانده بود، صحنه جنایت را در حضور قاضی ویژه قتل عمد مشهد تشریح کرد.
سارقان مسلح پس از زخمی کردن قهرمان اسبق کشتی، خودروی گرانقیمت او را سرقت کردند و از محل گریختند.
معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار سرپل ذهاب گفت: سرقت طلافروشی در این شهرستان با استفاده از اسلحه پلاستیکی با هوشیاری صاحب مغازه و لو رفتن سارق ناکام ماند.
در یکی از محلات شیراز، فردی ناشناسی بر روی یک پدر و پسر اسید پاشید.