پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس فارس از اسید پاشی بر روی یک پدر و پسر در یکی از محلات شیراز خبر داد
مهر نوشت: رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس فارس از اسید پاشی بر روی یک پدر و پسر در یکی از محلات شیراز خبر داد.
در این حادثه مرد 42 ساله به همراه پسر 14 ساله اش مورد حمله موتور سوار ناشناس قرار گرفتند و بر اثر اسیدپاشی از ناحیه صورت و دست دچار صدمه شدند که بلافاصله توسط نیروهای امدادی به بیمارستان امیرالمومنین شیراز انتقال داده شدند.
معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار سرپل ذهاب گفت: بعد ازظهر دیروز شنبه جوانی 25ساله با یک اسلحه کلت پلاستیکی به یکی از طلافروشیهای سرپلذهاب وارد و با ارعاب صاحب مغازه قصد سرقت از این طلافروشی را داشت.
در یکی از محلات شیراز، فردی ناشناسی بر روی یک پدر و پسر اسید پاشید.
شیراز - رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس فارس از اسید پاشی بر روی یک پدر و پسر در یکی از محلات شیراز خبر داد.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان یک شایعه را درباره انگیزه قاتل در قتل کارمند اداره برق این شهرستان رد کرد.
متهم هر روز وارد بهشتزهرا (س) میشد، وقتی زنی را میدید که کنار مزاری نشسته و تنهاست، او را هدف قرار میداد. با چاقو به سراغش میرفت، او را مورد آزار و اذیت قرار میداد و طلاهایش را سرقت میکرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران از جریمه 16 میلیارد ریالی و ضبط 2 هزار تخته فرش قاچاق خبر داد.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان اعلام کرد: هنوز قاتل کارمند اداره برق همدان شناسایی و دستگیر نشده است.
ایسنا نوشت: معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان اعلام کرد: هنوز قاتل کارمند اداره برق همدان شناسایی و دستگیر نشده است.
صبح روز 15 تیرماه وقوع یک فقره قتل در نزدیکی خیابان شکریه شهر همدان به فوریتهای پلیسی 110 اعلام شد.
در بازبینی دوربینهای مداربسته اطراف محل جنایت، مشخص شد که مردی جسد را داخل فرغون قرار داده و آن را رها کرده است. دوربینها نشان میداد که مرد فرغون بهدست از کارگاهی در همان اطراف بیرون آمده است.
معاینات پزشکی قانونی حکایت از آن داشت که از زمان مرگ حدود 72 ساعت گذشته و پسر جوان با بیش از 5 ضربه چاقو به قتل رسیده بود. روی آینه اتاق خواب، جملهای تهدیدآمیز نوشته بود و از زنی به نام فتانه نام برده شده بود که توجه بازپرس جنایی و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی را به خود جلب کرد.
با دستگیری دزدانی که برای دستبرد به منازل آپارتمانی از کرمانشاه به مشهد مسافرت می کردند، قطار سرقت های سریالی واژگون شد و کنکاش پلیس برای دستگیری عوامل دیگر مرتبط با این باند «شب رو» ادامه یافت.
چندی قبل کشف جسد مرد جوانی داخل گونی در شهرک صنعتی شمسآباد (اتوبان تهران - قم) به کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت و بازپرس دادگاه عمومی فشافویه اعلام شد.