چهارشنبه 15 مرداد 1404

پنج‌هزارو 809 نفر در اندیکا از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پنج‌هزارو 809 نفر در اندیکا از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند

اهواز - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان گفت:39 درصد جمعیت شهرستان اندیکا با جمعیتی بالغ بر پنج‌هزار و 809 نفر زیر پوشش این دستگاه حمایتی هستند.

به گزارش ایرنا مرتضی موصلی سه شنبه در نشست توسعه پایدار شهرستان محروم اندیکا در سرسرای شهید رجایی استانداری خوزستان بیان کرد: بعد از بخش سوسن که 49 درصد جمعیت آن زیر پوشش کمیته امداد است شهرستان اندیکا در استان بالاترین میزان مددجوی زیر پوشش این دستگاه حمایتی را دارد.

وی گفت: متوسط جمعیت زیر پوشش کمیته امداد امام (ره) در استان هفت درصد است.

موصلی اظهار داشت: در سال 98 هفتاد میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال در شهرستان اندیکا سرمایه گذاری شد که 247 فرصت شغلی نیز ایجاد شد.

مدیر کل کمیته امداد امام (ره) استان بیان کرد: 30 دار قالی از سوی این دستگاه حمایتی در اندیکا تهیه شد که مددجویان با بافت فرش آشنا می شوند تا کنون تعدادی از فرش های بافته شده توسط مددجویان نیز باقیمت بسیار خوب به فروش رفته است.

وی گفت: از دیگر مشاغلی که در شهرستان اندیکا مد نظر است کشت گیاهان دارویی است که با همکاری دانشگاه شهید چمران و یک شرکت دانش بنیان قرار هست این اشتغال در اندیکا ایجاد شود که می توان 50 فرصت شغلی ایجاد کرد.

موصلی افزود: 85 میلیارد ریال برای ایجاد 260 فرصت شغلی در سال جاری در شهرستان اندیکا در نظر گرفته شده است.

اختصاص زمین در اندیکا برای مشاغل صنعتی

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان درادامه این نشست بیان کرد: در اندیکا یک ناحیه صنعتی به مساحت 10 هکتار وجود دارد که که هفت هکتار از این زمین برای راه اندازی مشاغل صنعتی مناسب است.

اخلاق محمدیان افزود: تا کنون 9 سرمایه گذار برای ایجاد شغل در این ناحیه صنعتی مراجعه کردند که با دو مورد موافقت شده است.

وی گفت: تصمیم گرفته شد 20 سوله در این شهرک برای ایجاد فضای کار و تولید از سوی شرکت شهرک های صنعتی احداث شود.

مدارس اندیکا بدون سرویس بهداشتی

مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان نیز بیان کرد: بسیاری از مدارس شهرستان اندیکا فاقد سرویس بهداشتی هستند با این شرایط چگونه می توان انتظار داشت که دانش آموزان این منطقه در بحث آموزش پیشرفت داشته باشند.

محمد صادق کریمی کیا افزود: بسیاری از خانه های این شهرستان شرایط بهداشتی مناسبی ندارند که در این شرایط کرونایی بسیار خطرناک است.

وی گفت: آموزش های فنی و حرفه ای برای آموزش نوجوانان و جونان با مهارت های مختلف بسیار ضعیف است و مربی برای آموزش در این منطقه وجود ندارد.

کریمی کیا بیان کرد: یک هزار و 500 میلیون ریال برای هزینه در زمینه آسیب های اجتماعی در این شهرستان جذب شد و 2 هزار و 300 میلیون ریال نیزبه آموزش های فنی و حرفه ای در این منطقه اختصاص یافته است.

31 شهرستان در کشور به عنوان مناطق محروم در نظر گرفته شده اند که طرح توسعه پایدار برای این مناطق تعریف شده است. در خوزستان نیز شهرستان اندیکا به عنوان منطقه محروم در این طرح در نظر گرفته شده است.

اندیکا با مرکزیت شهر قلعه خواجه در شمال شرق خوزستان در سال 86 به شهرستان تبدیل شد.

*س_برچسب‌ها_س*