سه‌شنبه 3 شهریور 1405

پنج هزار تن مرغ از محل ذخایر به بازار عرضه می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پنج هزار تن مرغ از محل ذخایر به بازار عرضه می‌شود

تهران - ایرنا - معاون دفتر برنامه ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با هدف تنظیم بازار مرغ، پنج هزار تن مرغ از محل ذخایر در حال توزیع است.

به گزارش روز چهارشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «سعید صارمی» تصریح کرد: طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار 15 هزار تن مرغ با قیمت تنظیم بازاری مجوز توزیع داشت که از این میزان 10 هزار تن مرغ توزیع شده است و پنج هزار تن مرغ نیز همچنان در راه بازار است.

وی با تاکید بر اینکه ذخایر مکفی مرغ در کشور وجود دارد خاطرنشان کرد: این مرغ‌ها با نرخ 13 هزار و 500 تومان در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد و فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میادین میوه و تره‌بار شهرداری ها و اصناف منتخب شبکه تعیین شده توزیع مرغ تنظیم بازاری در کشور هستند.

صارمی درباره میزان حجم جوجه‌ریزی در وضعیت فعلی گفت: میزان جوجه‌ریزی در اردیبهشت و خردادماه به ترتیب 114 و کمتر از 110 میلیون قطعه با پیشنهاد وزارت کشاورزی کاهش یافت و مجددا از وزارت جهاد کشاورزی درخواست شده است مقادیر جوجه‌ریزی را در سطح نیاز داخلی پیشنهاد بدهند و بازنگری در میزان جوجه ریزی تا سقف 125 میلیون قطعه پیشنهاد شده است.

*س_برچسب‌ها_س*