سه‌شنبه 4 آذر 1404

پیاتزا: بازی طوری که می‌خواستیم پیش رفت / عبادی‌پور خودش را ثابت کرد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پیاتزا: بازی طوری که می‌خواستیم پیش رفت / عبادی‌پور خودش را ثابت کرد

سرمربی تیم والیبال میلانو گفت: عبادی پور کارش را از ست دوم و از روی نیمکت آغاز کرد ولی در ست‌های سوم و چهارم، تبدیل به بازیکن ثابت تیم شد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم والیبال میلانو در هفته هفتم دور برگشت سری A1 ایتالیا، دیروز یک‌شنبه، میزبان تیم پادووا بود و موفق شد حریف خود را 3 بر یک شکست دهد.

میلاد عبادی‌پور، کاپیتان تیم ملی والیبال ایران که در چند بازی قبلی از سوی سرمربی میلانو به کار گرفته نشده بود از ست دوم مسابقه مقابل پادووا به جای مرگارخو، بازیکن کوبایی وارد زمین شد و تاثیر خود را بالافاصله با کسب 2 امتیاز نشان داد.

سیلی محکم والیبالیست کوبایی زیر تور + فیلم

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم میلانو در مورد این پیروزی گفت: بازی از همان ابتدا طوری پیش رفت که ما می‌خواستیم ولی در ست دوم با اشتباهاتی که داشتیم، نتوانستیم حریف را کنترل کنیم. خوشحالم که در ادامه و در حالی که از حریف عقب بودیم بر بازی مسلط و برنده شدیم.

سرمربی تیم والیبال میلانو در مورد حضور میلاد عبادی‌پور در زمین از ست دوم گفت: عبادی پور کارش را از ست دوم و از روی نیمکت آغاز کرد ولی در ست‌های سوم و چهارم، تبدیل به بازیکن ثابت تیم شد و خودش را اثبات کرد.

میلانو با 27 امتیاز از 9 پیروزی و 9 شکست در جایگاه هفتم جدول سری A1 ایتالیا قرار دارد.