پیشرفت 80درصدی بخش اول بیمارستان 17 شهریور / دانشگاه فرهنگیان دشتستان احیاء شود
رضایی گفت: احیای دانشگاه فرهنگیان برازجان باید در دستور کار قرار گیرد و همه باید کمک کنیم که این دانشگاه به بهترین شکل فعالیت خود را آغاز کند چرا که سود آن برای همه مردم شهرستان است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جمع اعضای شورای شهر برازجان اظهار کرد: حدود 30 تا 40 هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح راه آهن بوشهر - شیراز نیاز است، راهکارهای مختلفی برای تسریع در روند ساخت این طرح دنبال میشود و تلاش داریم که دشتستان هم از این راهآهن بهرهمند شود.
رضایی افزود: افزایش مکانهای تفریحی در برازجان ضروری می باشد و این فضاها در برازجان کافی نیست و انتظار داریم که با تعریف طرحهای جدید شاهد بهبود این وضعیت باشیم.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آسیبهای اجتماعی یکی از مسائل مهمی است که تاکنون به خوبی علاج نشده است، ولی باید تلاش کنیم با راهکارهای مناسب آن را حل کنیم.
وی تاکید کرد: احیای دانشگاه فرهنگیان برازجان باید در دستور کار قرار گیرد و همه باید کمک کنیم که این دانشگاه به بهترین شکل فعالیت خود را آغاز کند چرا که سود آن برای همه مردم شهرستان است.
دشتستان بیشترین مدارس تخریبی را در استان بوشهر دارد
رضایی گفت: دشتستان بیشترین مدارس تخریبی را در استان بوشهر دارد و تلاش میکنیم که از طریق سازمان نوسازی مدارس و کمک خیرین و حمایت نهادهای بزرگ اقتصادی استان، ساخت مدارس جدید در دستور کار قرار گیرد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: در ورزش باید به گونهای برنامهریزی کنیم که حمایتها شامل همه ورزشکاران شود حمایت از ورزش همگانی و کمک به همه هیاتهای ورزشی را ضروری است.
وی بیان کرد: بخش اول بیمارستان 17 شهریور 80 درصد پیشرفت داشته است که در این زمینه از معاون رئیس جمهور تا وزیر بهداشت و دیگر مسئولان از این طرح بازدید کردند و امیدواریم با تامین اعتبارات مورد نیاز شاهد تسریع در ساخت آن باشیم.
رضایی افزود: یکی دیگر از خواسته های مردم، برطرف شدن مشکلات بیمارستان شهید گنجی بهویژه اورژانس بیمارستان است که آن را با جدیت بیشتری دنبال میکنیم.
نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تکمیل آبشیرینکن 17 هزار مترمکعبی دشتستان و تکمیل سد دالکی را از اقدامهای مهم برای تامین آب پایدار دشتستان و ما تامین آب را به عنوان اولویت مهم و اساسی مورد پیگیری قرار داده ایم.
انتهای پیام /