سه‌شنبه 18 شهریور 1404

پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا در روزهای تعطیلی آخر هفته / کاهش دما در این مناطق کشور

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا در روزهای تعطیلی آخر هفته / کاهش دما در این مناطق کشور

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن پیش‌بینی رگبار باران و کاهش دما در شمال کشور از وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در نوار شرقی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، صادق ضیاییان اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، طی دو روز آینده در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل در بعضی ساعات وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و در ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

ایسنا در خبری نوشت: وی ادامه داد: پنجشنبه (20 شهریور) با گذر موج تراز میانی از شمال غرب کشور، در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما رخ می‌دهد. در همین مدت در مناطق ساحلی گیلان و مازندران نیز ابرناکی و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

باران و کاهش دما در سواحل خزر

ضیاییان همچنین گفت: جمعه (21 شهریور) علاوه بر این مناطق، در سواحل دریای خزر و خراسان شمالی بارش باران، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ خواهد داد همچنین شنبه (22 شهریور) بارش‌ها در سواحل خزر شدت می‌گیرد و در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، خراسان رضوی و بخش‌هایی از اردبیل بارش پراکنده رخ خواهد داد.

وی افزود: طی روزهای پایانی هفته، وزش باد و کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان بعدازظهر پنجشنبه و روز جمعه دریای خزر مواج خواهد بود.

گرد و خاک در تهران

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (19 شهریور) صاف و وزش باد گاهی همراه با وزش باد شدید و احتمال گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و بیشینه و کمینه دمای آن 36 و 26 درجه سانتیگراد خواهد بود. روز پنجشنبه (20 شهریور) آسمان پایتخت صاف و وزش باد گاهی با وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک خواهد بود و بیشترین و کمترین دمای تهران به ترتیب 35 و 26 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی فردا و پس‌فردا (19 و 20 شهریور) اهواز با بیشینه دمای 46 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با کمینه دمای 9 درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور خواهند بود.

223217

کد خبر 2113083