چاپ دوم "هر روز موهبتی است" جان کری منتشر شد

"هر روز موهبتی است" خاطرات جان کری وزیرخارجه دولت اوباما با گذشت اندکی از چاپ اول آن مورد توجه علاقه مندان بازار کتابهای بیوگرافی قرار گرفت و به چاپ دوم رسید.
به گزارش عصر ایران در بخشی از این کتاب آمده است: «جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران از در اتاقی کوچک و بیپنجره که کنار سالن شورای امنیت سازمان ملل قرار داشت و بهزحمت بزرگتر از انباریهای داخل خانه بود رد شد. این اولین دیداری بود که در 40 سال گذشته میان یک وزیر خارجه آمریکا و وزیر خارجه ایران انجام میشد.
ارزیابیهای متحدان ما، از جمله اسرائیل و کارشناسان خودمان این بود که ایران با شتاب در حال حرکت بهسمت توانمندی سلاح هستهای بود. هیچکس شکی نداشت که آنها در آن زمان به توانمندی چرخه سوخت هستهای دست پیدا کرده بودند.
ایران از 164 سانتریفیوژی که در روزهای اولیه دولت جورج دبلیو بوش برای غنیسازی اورانیوم میچرخاند، تا سال 2011 خودش را به جایی رسانده بود که میان 27000 سانتریفیوژ مستقر خود، 19000 دستگاه سانتریفیوژ را مورد استفاده قرار میداد. ایرانیها مقادیر کافی اورانیوم غنیشده ذخیره کرده بودند که در صورت گریز هستهای برای ساخت 8 تا 10 بمب کافی بود».
هر روز موهبتی است / جان کری / ترجمه علی مجتهدزاده / چاپ دوم، 1398/ وزیری - گالینگور / 736 ص / 110000 تومان / بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه
لینک کوتاه: asriran.com/002ukF