چطور وسایل خود را در هتل جا نگذاریم؟
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، اما آیا واقعا کاری از دستتان ساخته نیست؟ بدون شک پاسخ منفی است. راهکارهای خلاصه و مفیدی هست که با به کار بستن آنها می توانید احتمال جا گذاشتن وسایل با ارزشتان را در هتل به حداقل برسانید. جااینجاس این راهکارها را با شما در میان می گذارد.
مهمانان بیشتر چه چیزهایی را در هتل جا می گذارند؟
جا گذاشتن وسایل در هتل بیشتر به یک دلیل اتفاق می افتد؛ آن هم استرس است. شاید در هنگام ترک هتل آنقدر استرس به موقع رسیدن به فرودگاه داشته باشید که چیزی را فراموش کنید. بدتر اینکه این جمله را باید به ذهن بسپرید: "هتل هیچ گونه مسئولیتی در قبال اشیا گمشده یا جامانده مهمان ها ندارد". به عبارت دیگر این شما هستید که باید مراقب وسایل خود باشید و این بار فراموشکاری، هزینه سنگینی بر دوشتان می گذارد. اما بر اساس پیمایشی که در آمریکا انجام گرفته، بعضی وسایل بیشتر از همه به فراموشی سپرده می شوند. مثلا:
- لباس با 42 درصد
- لوازم بهداشتی و آرایشی با 42 درصد
- وسایل الکترونیک مثل شارژر
- جواهرآلات از جمله ساعت با 15 درصد
- وسایل آرایش مو مثل سشوار با 13 درصد
البته هستند کسانی که چند مورد از این اقلام را یکجا در هتل جا می گذارند. نکته دیگر این است که اقلام بالا فقط محدود به آمریکایی ها نمی شود. در خیلی از کشورهای جهان از جمله ایران هم "الگوی فراموشکاری در هتل" به همین شکل است که دیدید.
حرفه ای ها چه توصیه هایی دارند؟
مسافران حرفه ای شاید قبل از حرفه ای شدن چند باری در دام فراموشی افتاده باشند. آنها بر اساس تجربه می دانند که کدام وسایل بیشتر از دیده ها پنهان می مانند. به همین خاطر هم توصیه هایی برای شما دارند. در ادامه مطلب توصیه های مفید برای مسافران فراموشکار؛ چطور وسایل خود را در هتل جا نگذاریم، آنها را با شما در میان می گذاریم:
اگر اقامت تان کوتاه است، وسایل را مخفی نکنید
مسافران حرفه ای به شما توصیه می کنند اگر قرار است مدت کوتاهی در هتل بمانید، پنهان کردن وسایل تان را فراموش کنید. چرا؟ در واقع اقلامی که در جایی مخفی شده اند، همان چیزهایی هستند که فراموشکارها به سختی آنها را پیدا می کنند. بنابراین بهتر است آنها را به حال خود در معرض دید رها کنید. البته چند توصیه دیگر هم برایتان داریم:
چطور چمدان خود را در هتل باز کنیم؟
فکر می کنید به محض رسیدن به هتل باید تمام وسایل داخل چمدان را بیرون بریزید یا اینکه وسایل را به صورت قطره چکانی از چمدان خارج کنید؟ باز هم حرفه ای ها معتقدند این موضوع به مدت اقامت شما در هتل بستگی دارد. مثلا اگر قرار است سه شب یا بیشتر در هتل بمانید، بهتر است همه وسایل چمدان را بیرون نریزید. چرا؟ بیرون آوردن وسایل و جای دادن آنها در کمد هتل زحمت زیادی می برد، اما جمع کردن آنها از کمدها زحمت دوچندان می طلبد. موضوع درباره تا کردن یا چپاندن آنها در چمدان نیست، مسئله احتمال جا گذاشتن این وسایل است.
البته استثناء هم وجود دارد؛ اگر یک لباس رسمی مانند کت و شلوار با خود آورده باشید، نمی توانید آن را در چمدان رها کنید. بهتر است لباس های چروک شدنی، کفش ها و لوازم بهداشتی تان را از چمدان درآورید. حرفه ای ها یک راهکار دیگر هم برای شما دارند. لباس ها، کفش یا وسایل بهداشتی کثیف را داخل یک کیسه ترجیحا غیر پلاستیکی گذاشته و داخل چمدان بگذارید. با این کار اقلام تمیز از غیر تمیز جدا شده و همه چیز سر جای خود قرار می گیرد.
همه وسایل با ارزش را یکجا جمع نکنید
مسافران حرفه ای تاکتیک های مختلفی را ابداع کرده اند تا وسایل خود را در هتل جا نگذارند. آنهایی که در فراموشکاری هم حرفه ای هستند، یک پلن دوم برای خود در نظر گرفته اند. آنها بخشی از پول نقد خود را در جایی غیر از کیف پول مثل کوله پشتی می گذارند. کارت های اعتباری هم در جاهای مختلف پخش می شوند؛ بعضی در کیف پول، بعضی در کیف کمری و برخی هم در چمدان. با این کار اگر کیف پول خود را جا گذاشتید، یک بدشانس تمام عیار نخواهید بود!
از چمدان یا کیف با رنگ روشن استفاده کنید
شاید تعجب کنید، اما رنگ های روشن همه جا به کار ما می آیند. مثلا اگر کیف پول شما تیره رنگ باشد، این احتمال وجود دارد که در میان وسایل اتاق هتل به چشم نیاید. حتی اگر کیسه های پارچه ای که برای جدا کردن لباس های کثیف و غیر کثیف استفاده می کنید، رنگ روشن داشته باشند؛ احتمال جا گذاشتن آنها کمتر می شود. شاید بد نباشد قرمز، نارنجی روشن یا سبز شبرنگ را امتحان کنید.
این سه"B" را خوب به خاطر داشته باشید
منظور از سه B؛ تختخواب (Bed)، حمام (Bath) و بالکن (Balcony) است. یک تاکتیک ساده! قبل از ترک اتاق این سه نقطه را خوب چک کنید. زیر تخت و ملحفه ها را به دقت بررسی کنید. در حمام هم پشت پرده را نگاه کنید تا احیانا شامپو یا دیگر وسایل بهداشتی خود را جا نگذاشته باشید. بالکن را خوب چک کنید تا ببینید چیزی را برای خشک کردن آویزان نکرده باشید. گاهی بد نیست به صدای درونی خود گوش کنید که می گوید: چیزی در اتاق جا نگذاشته ای؟
از زبان یک مهمان فراموشکار هتل
کریستین سارکیس مسافری است که یک جفت کفش خود را در هتل جا گذاشته است. او حالا تجربه خود را در smartertravel.com به اشتراک گذاشته است. بهتر است از زبان خود او بشنوید که برای تکرار نشدن این اتفاق چه راهکاری اندیشیده است:
اخیرا بعد از آنکه یک جفت کفش دوست داشتنی خودم را در هتل جا گذاشتم، فکری به سرم زد: دیگر وقت یک تاکتیک اصولی برای جلوگیری از جا گذاشتن وسایل در هتل و حسرت ندیدن دوباره آنها رسیده است. از آنجایی که من دوره های آموزش جستجو و نجات اضطراری دیده ام، سعی کردم به این دوره ها رجوع کنم. وقتی هنگام وقوع زلزله در خانه ای دنبال فردی می گردید که نیاز به کمک دارد، از تکنیک خاصی استفاده می کنید. یک دست خود را روی دیوار نگه می دارید و دورتادور آن دیوار را بررسی می کنید. یعنی قرار نیست کمد یا هر فضای دیگری از آن دیوار را از قلم بیندازید.
با تصور این موضوع در ذهن، حالا هر بار قبل از ترک هتل یک اسکن 30 ثانیه ای انجام می دهم. یک نقطه شروع پیدا می کنم که معمولا درب ورودی اتاق است. از آنجا شروع به راه رفتن در اتاق کرده؛ کف اتاق، سطوح یا هر کمد و دراوری را که به آن می رسم چک می کنم. البته فراموش نکنید زیر سطوحی مثل تختخواب یا میزها را هم خوب نگاه کنید.
از آنجایی که معمولا یک اتاق استاندارد رزرو می کنم، این اسکن فقط 15 ثانیه طول می کشد. 15 ثانیه باقیمانده را هم به چک کردن حمام، پشت در و جاهای دیگر اتاق اختصاص می دهم. خوب! حالا در 30 ثانیه کل اتاق را بررسی کرده ام. در آخر هم وقتی می خواهم از در خارج شوم، محض احتیاط به صندوق امانات هم نگاهی می اندازم. جهت یادآوری، من گذاشتن یک لنگه کفش یا جوراب در صندوق امانات را امتحان می کنم.
داستان کریستین و راهکارهای او را شنیدید. ما علاوه بر این مطلب؛ در این 9 کار مهم و جالب را قبل از ترک هتل انجام دهید، ترفندهایی را با شما در میان گذاشتیم. هر کدام از این ترفندها را که به کار ببندید، می توانید احتمال جا گذاشتن وسایل خود را به حداقل برسانید. به نظر می رسد اگر همه چیز را به دقیقه نود موکول نکنید، شانس بیشتری دارید. چون دیگر مجبور نیستید برای سر وقت رسیدن به تاکسی یا ترانسفر فرودگاه عجله کنید.
رزرو هتل در سایت jainjas.com با امکان هایی مختلفی که در اختیار شما قرار می دهد، می تواند یک شروع خوب باشد. در صفحه هتل های مشهد، هتل های کیش یا شهرهای دیگر بیش از هزار هتل و هتل آپارتمان به شما معرفی شده اند. کافیست اندکی وقت بگذارید و با استفاده از فیلترهای قیمت، نوع و آدرس قدم به قدم به هتل مورد نظرتان نزدیک شوید. وقتی لیست کوتاهی از هتل های مطلوب برای شما به نمایش درآمدند؛ هتل ها را از بعد قیمت، امکانات و جاذبه های اطراف آنها با هم مقایسه کنید. پیشنهاد می کنیم در این مسیر نظرات کاربران در مورد هتل را هم مورد توجه ویژه قرار دهید.
منبع: جااینجاس