دوشنبه 3 آذر 1404

کاخ سفید

کاخ سفید

خبرگزاری دانا

کاخ سفید از موافقت رئیس جمهور آمریکا و تروئیکای اروپایی بر افزایش فشارها بر روسیه و ارائه کمک‌های بیشتر امنیتی به اوکراین خبر داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز:‌آمریکا اعلام کرد که مذاکرات وین ربطی به تحریم‌های اعمال شده علیه مسکو ندارد.

خبرگزاری دانا

سخنگوی کاخ سفید با بیان اینکه در حال پیشرفت در مذاکرات وین هستیم، اعلام کرد که تحریم های اعمال شده بر روسیه به دلیل جنگ در اوکراین ارتباطی با مذاکرات وین ندارد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رئیس‌جمهور آمریکا هنوز تصمیمی برای ممنوعیت ورود نفت روسیه نگرفته است.

خبرگزاری دانا

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد رئیس جمهوری آمریکا هنوز تصمیمی درباره ممنوعیت واردات نفت روسیه نگرفته است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

نفتالی بنت به کابینه خود اطلاع داده است که پیشنهاد میانجیگری اسرائیل را به طرف‌های درگیر در جنگ ارائه نکرده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

دیده بان ایران نوشت: علی شمخانی دبیر شورایعالی امنیت ملی درباره آخرین وضعیت گفت و گوهای وین اظهار نظر کرد.

خبرگزاری ایسنا

قیمت گاز طبیعی اروپا پس از این که آمریکا اعلام کرد در حال بررسی ممنوعیت واردات نفت روسیه است، به رکورد بالای جدیدی صعود کرد.

خبرگزاری دانا

کارشناس رسانه گفت: بلند پروازی، ماجراجویی و حضور آمریکایی‌ها در خاورمیانه از مهمترین دلایل آشوب و بحران در این منطقه است، در حالی که آمریکا مقصر اصلی بحران کنونی اوکراین با تکرار چنین ماجراجویی است.

وب‌گاه عصر ایران

پس از حمله روسیه به اوکراین، کاخ سفید تحریم‌هایی را بر صادرات فناوری به پالایشگاه‌های روسیه و خط لوله انتقال گاز نورد استریم -2 (که هنوز راه‌اندازی نشده است) اعمال کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

بیش از یک سال است که جو بایدن جای دونالد ترامپ را در کاخ سفید گرفته و به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا آغاز به کار کرده‌است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

ترامپ گفت که آمریکا باید "پرچم چین را بر روی جت‌های جنگنده اف -22 بگذارد و روسیه را حسابی بمباران کند".

خبرگزاری دانشجو

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عرفان زمانی؛ کمی پیش از ساعت 4 صبح روز پنجشنبه 24 فوریه، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه از آغاز حملات نظامی به اوکراین خبر داد. این درحالی بود که پیش از شروع حملات نظامی روسیه، در جریان تبادل نظر شدید در شورای امنیت سازمان ملل، سفیر اوکراین، روسیه را به اعلان جنگ علیه کشورش و تجاوز به مناطق جدایی طلب متهم کرد که سفیر روسیه این اتهام را رد کرده بود. حال...

خبرگزاری دانا

عملکرد جریان رسانه ای اصلاح طلب طی روزهای اخیر نشان داده است که این جریان به بهانه دفاع از حقوق بشر در اوکراین ادبیات جنگ روانی اتاق فکر کاخ سفید را در کشور بازتولید می‌کند.