کاخ سفید
کاخ سفید
دولت آمریکا از چین خواست تا از نفوذ خود بر روسیه برای اصرار به راه حل دیپلماتیک برای بحران اوکراین استفاده کند.
کاخ سفید بامداد جمعه از تماس تلفنی «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا با «ولودیمر زلنسکی» همتای اوکراینی وی خبر داد.
ترامپ گفت مردم کشورش شاهد فقدان رهبری از سوی کاخ سفید هستند و رئیس جمهور فعلی، آمریکا را با سر به سمت جهنم میبرد.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه اوکراین در تماس تلفنی ضمن تاکید بر حمایت اروپا از کییف در صورت مواجه شدن با تهدید امنیتی، بر راهکار دیپلماتیک و سیاسی برای تنشها با روسیه تاکید کردند.
رئیس جمهور سابق آمریکا گفت مردم کشورش شاهد فقدان رهبری از سوی کاخ سفید هستند و رئیس جمهور فعلی، آمریکا را با سر به سمت جهنم میبرد.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور آمریکا در تماس با همتای اوکراینی خود ضمن تکرار حمایت واشنگتن از کییف در برابر هرگونه تهاجم خارجی، گفت کاخ سفید در حال بررسی حمایتهای اقتصادی بیشتر از این کشور است.
تهران - ایرنا - مذاکرات وین این روزها در حالی در مسیر پیشرفت حرکت میکند که خروج سه نفر از اعضای هیئت آمریکایی در وین به علت جدیت جمهوری اسلامی ایران، کار آمریکا را در آستانه تصمیمگیریهای سخت سیاسی دشوارتر کرده است.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور سابق آمریکا گفت مردم کشورش شاهد فقدان رهبری از سوی کاخ سفید هستند و رئیس جمهور فعلی، آمریکا را با سر به سمت جهنم میبرد.
یک مقام ارشد کاخ سفید با ابراز امیدواری درباره امکان حصول توافق در مذاکرات رفع تحریمها در وین تلاش کرده توپ تصمیمگیری درباره این گفتوگوها را به زمین ایران بیندازد.
برت مکگورک مدعی شد ایران و آمریکا در آستانه بازگشت به توافق هستهای قرار دارند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «برت مک گرک» هماهنگ کننده امور خاورمیانه کاخ سفید گفت که ایران و آمریکا در آستانه یک توافق احتمالی برای بازگشت به برجام هستند. مک گرک گفت که مذاکرات به "نقطه اوج" نزدیک شده و ایالات متحده به زودی متوجه خواهد شد که آیا ایران آماده است تا به پایبندی کامل به توافق هستهای 2015 بر اساس شرایطی که واشنگتن آن را بپذیرد، بازگردد یا خیر. این مقام کاخ سفید...
تهران - ایرنا - یک مقام ارشد کاخ سفید اعلام کرد که ایران و آمریکا در آستانه یک توافق احتمالی برای بازگشت به برجام هستند.
مقامات اسرائیلی مدعی شده اند که نگرانند توجهات جهانی به بحران اوکراین باعث عدم توجه به پرونده هسته ای ایران شود.
اقتصادنیوز: یک رسانه آمریکایی گزارش کرد که در پی اختلافات عمیق میان اعضای تیم مذاکرهکننده آمریکا در مذاکرات وین درباره برجام، یک عضو ایرانیتبار این تیم خارج شد.
یک دیپلمات اروپایی با تأکید بر اینکه طرفهای مذاکره در وین در حال آمادهسازی پیشنویس هستند، گفت که این مذاکرات خوب پیش رفته است.