دوشنبه 20 بهمن 1404

کاخ سفید

کاخ سفید

خبرگزاری مهر

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اظهار کرد: همه پایگاه‌ها و کشورهای تسهیل‌گر آمریکا در صورت تهاجم دشمن در منطقه در صورت اقدام علیه ایران، هدف مشروع ما خواهد بود.

خبرگزاری مهر

رئیس‌جمهوری آمریکا شرکای تجاری ایران را به اعمال تعرفه 25 درصدی تهدید کرد.

خبرگزاری تسنیم

شرکت اسپانیایی «رپسول» از آمادگی خود برای 3 برابر کردن تولید نفت ونزوئلا خبر داد.

خبرگزاری تسنیم

وال‌استریت ژورنال در گزارشی از طرح رئیس‌جمهور آمریکا برای کنترل شرکت ملی نفت ونزوئلا خبر داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دلسی رودریگز، رئیس جمهوری موقت ونزوئلا در یک نشست محلی اعلام کرد: دولت مصمم به دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی ونزوئلا است.

وب‌گاه مشرق نیوز

خبرگزاری مهر

وال‌استریت ژورنال اعلام کرد رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی طرحی است که هدف آن کنترل شرکت دولتی نفت ونزوئلا (PDVSA) و بهره‌برداری از تولید نفت این کشور است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به نیروهای عملیات ویژه این کشور دستور داده است تا طرحی برای حمله به گرینلند تدوین کنند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: یک تحلیلگر سیاست خارجی، معتقد است ایران در وضعیت نه صلح و نه جنگ قرار دارد و فضای کنونی با هدف فلج کردن اقتصاد کشور و افزایش فشارهای اجتماعی شکل گرفته است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مساله اصلی این است که ترامپ برای اثبات عظمت آمریکا، تبدیل به مهره‌ای خطرناک حتی برای متحدان اروپایی خود شده است. او برای اینکه خواسته‌های خود را به کرسی بنشاند، ابایی به بازگشت به روش‌های قرن نوزدهم نداشته و خود را نسبت به دیگر نهادها، کشورها و حتی سنای آمریکا پاسخگو احساس نمی‌کند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: احزاب سیاسی در گرینلند امروز با انتشار بیانیه مشترکی اعلام کردند: «ما نمی‌خواهیم آمریکایی باشیم.»

وب‌گاه دنیای اقتصاد

دولت ونزوئلا سفر رئیس‌جمهوری موقت این کشور به آمریکا را تکذیب کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارشی از عدم استقبال شرکت‌های نفتی آمریکایی برای سرمایه‌گذاری در صنعت انرژی ونزوئلا خبر داد.