کارشناس چینی: خروج از برجام سیاست غیرمنطقی آمریکا بود
پکن - ایرنا - «جین لیانگ شیانگ» کارشناس موسسه مطالعات بین المللی شانگهای چین اظهار کرد خروج دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا از توافق هسته ای سال 2015 میلادی بخشی از سیاست غیرمنطقی آمریکا در خاورمیانه و جهان بود.
جین روز دوشنبه در گفت و گو با روزنامه چاینا ارگ افزود: دولت آمریکا در راستای اشتباهات و اقداماتی غیرمنطقی خود در سال 2019 میلادی از این توافق خارج شد.
او خاطر نشان می کند دولت آمریکا به این نیز بسنده نکرد و پس از آن تحریم های سرسختانه ای علیه ایران در نظر گرفت و به سیاست فشار حداکثری روی آورد که باعث شد تنش ها در منطقه افزایش یابد.
کارشناس مسایل آسیای غربی و آفریقای این موسسه تاکید کرد ترامپ در ادامه فشار حداکثری علیه ایران، وضعیت خاورمیانه را در اجرای سیاست های غیرمنطقی با قرار دادن نام سپاه پاسدارن در فهرست حامیان تروریست پرتنش تر کرد.
جین بر این باور است که یکی از بدترین اقدامات آمریکا که در چارچوب قوانین و نرم های بین المللی و در تاریخ روابط بین المللی بندرت سابقه داشته است این بود که نام رهبر ایران و سپس وزیر خارجه این کشور را هم در فهرست تحریم ها قرار داد.
این کارشناس می افزاید که سیاست های بسیار نادرستی از سوی دولت آمریکا در سال 2019 میلادی در خاورمیانه اجرا شد که از آن جمله حمایت های بی دریغ آمریکا از سیاست های تل آویو بود.
*س_برچسبها_س*