کانادا صلاحیت مطالبهگری حقوق زنان ایران را ندارد / عدم اطلاع غربیها از شرایط زنان ایران، به معنای کاستی در حقوق آنان نیست
کارشناس مسائل بین المللی گفت: عدم تبلیغات حوزه زنان موجب شده که کشوری مانند کانادا که در چند سال اخیر، افتضاحات حقوق بشری را در پرونده خود ثبت کرده است در مقام مطالبهگری ظاهر شود و با استفاده از لابیگری با کشورهای غربی منجر به اخراج ایران از کمیسیون جایگاه زن در سازمان ملل شود.
زهیر اصفهانی کارشناس مسائل بین المللی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اخراج جمهوری اسلامی از کمیسیون جایگاه زن سازمان ملل، تاکید کرد در عرصه بینالمللی در حوزه حقوق زنان ایران، باید تبلیغات و اطلاعرسانی رسانی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در حوزه زنان در کشور صورت گرفته است، اظهار داشت: متاسفانه کار تبلیغی ضعیفی در نزد اذهان عمومی و بینالمللی داشتیم؛ اما عدم اطلاع غربیها از این اقدامات، بدین معنا نیست که ما در حقوق زنان کاستیهایی داشته باشیم.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: عدم تبلیغات در این حوزه موجب شده که کشوری مانند کانادا که در چند سال اخیر، افتضاحات حقوق بشری را در پرونده خود ثبت کرده است در مقام مطالبهگری ظاهر شود و با استفاده از لابیگری با کشورهای غربی منجر به اخراج ایران از کمیسیون جایگاه زن در سازمان ملل شود.
وی با اشاره به کشف صدها گور بینام و نشان در محل استقرار مدارس شبانهروزی دولتی کانادا که توسط کلیساها اداره می شدند، بیان داشت: حدود 150 هزار کودک بومی با زور و اجبار از خانوادههایشان جدا شدند و در این مدارس در معرض سوءاستفادههای فیزیکی و جنسی قرار گرفتند. از دیگر موارد نقض آشکار حقوق بشر در کانادا میتوان به اِعمال خشونت علیه زنان و دختران بومی و همچنین حبس مهاجران اشاره کرد. چنین کشوری نمیتواند مطالبهگر حقوق زنان ایران باشد.
زهیر اصفهانی تاکید کرد: افکار عمومی دنیا در مسئله حقوق بشر موضوع بسیار مهمی است که شاید غفلت از آن، ما را با مشکلات و ضربات جبران ناپذیری در عرصه بینالملل مواجه کند.
وی افزود: این اقدام کانادا، نخستین بار نیست که ایران را مورد هجمه و فشارهای بینالمللی در مسئله حقوق بشر قرار میدهد، در موضوع هستهای نیز چنین اتفاقی افتاد. دولت آمریکا و بخصوص ترامپ، با تبلیغات منفی سعی در ایران هراسی نزد نظام بینالملل را داشت؛ اما جمهوری اسلامی چنین فرصتی را به آنها نداد و با اقتدار تمام به مقابله با اقدامات آنها پرداخت.
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان با بیان اینکه در حوزه زنان و بخصوص مسائل حقوقی آنان باید نگاه مدبرانهای داشته باشیم، تاکید کرد: ایران باید با بسیج دستگاه تبلیغاتی و رسانهای خود بخصوص رسانههای برون مرزی، با تولید محتوای مناسب و مانور بر روی آن، تصویری شفاف، مناسب و در شان زنان ایران به دنیا ارائه دهد تا بتواند هجمههای تبلیغاتی غربیها را در عرصه بینالملل خنثی کند.
بیشتر بخوانید:
بیانیه مشاور امنیت ملی کاخ سفید پس از قطعنامه ضدایرانی سازمان ملل
واکنش سخنگوی سازمان ملل به لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن