کاهش عجیب تعداد مبتلایان به کرونا | تعداد فوتیها به یک نفر نزدیک شد

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در 24 ساعت گذشته 307 بیمار کووید 19 در کشور شناسایی شدند و متاسفانه چهار بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در 24 ساعت گذشته 307 بیمار کووید 19 در کشور شناسایی شدند و متاسفانه چهار بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
به گزارش عرشه آنلاین، از دیروز تا امروز 26 مهرماه 1401 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 307 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی و 49 نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید19 در کشور به 7 میلیون و 555 هزار و 10 نفر رسید.
متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 4 بیمار مبتلا به کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به 144 هزار و 527 نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون 7 میلیون و 329 هزار و 540 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
131 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون 54 میلیون و 258 هزار و 461 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.
همچنین تا کنون 65 میلیون و 105 هزار و 887 نفر دُز اول، 58 میلیون و 509 هزار و 371 نفر دُز دوم و 31 میلیون و 287 هزار و 431 نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به 154 میلیون و 902 هزار و 689 دُز رسید.
در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست. 19 شهرستان نیز در وضعیت نارنجی، 203 شهرستان در وضعیت زرد و 226 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
هم اکنون دیگران می خوانند-
پاسخ کوبنده «علی دایی» درباره درگذشت «اسرا پناهی» | اطلاعات من از زادگاهم «اردبیل» کامل است | شما نماینده مردم هستید یا سخنگوی دولت؟ + عکس
-
حضور بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون در تجمع اعتراضی + عکس
-
آنچه بر «الناز رکابی» زن ملیپوش ایرانی گذشت | از کشف حجاب «الناز رکابی» تا بازگشت به ایران و عذرخواهی
-
اظهارات جدید و جنجالی «مهران مدیری» | و اما دیگران...!
-
نماینده سابق مجلس تهدید به قتل شد
-
ویزای کانادای فرمانده اسبق پلیس تهران باطل شد؟
بیشتر بخوانید
