جمعه 5 دی 1404

کاهش مسافران مترو با شیوع ویروس کرونا

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
کاهش مسافران مترو با شیوع ویروس کرونا

نوبخت از کاهش تعداد مسافران مترو با شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) که ظهر امروز 16 تیر ماه با هدف فرهنگسازی برای پیشگیری از وقوع جرم برگزار شد، اظهار کرد: شرکت بهره برداری مترو تهران به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه شهردای تهران، جزء سازمان‌هایی است که بیشترین ارتباط را با شهروندان دارد.

مدیر عامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) افزود: قبل از شیوع کرونا حدود 2میلیون مسافر را روزانه داشتیم که بعد از کرونا به کمتر از 1 میلیون نفر رسید.

او گفت: با اقدامات مناسب و رفع مشکلات، شهروندان می‌توانند پاسخ سوالات قضایی خود را دریافت کنند.

نوبخت بیان کرد: با اجرای این تفاهم نامه از وقوع جرم و شرایط نامطلوب پیشگیری می‌شود.

مدیر عامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) گفت: امیدوارم در راستای رفاه شهروندان قدم‌های خوبی را برداریم.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام /