کاهش 12 هزار و 445 واحدی شاخص بورس تهران
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند کاملاً رو به کاهش قرار گرفت، شاخص کل بازار در پایان معاملات با کاهش 12455 واحد به رقم یک میلیون و 426 هزار و 941 واحد رسید.
همچنین شاخص کل با معیار هموزن با کاهش 3926 واحد به رقم 407 هزار و 973 واحد رسید، ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 5 میلیون و 370 هزار میلیارد تومان رسید.
معاملهگران امروز بیش از 6.1 میلیارد سهام حقتقدم و اوراق مالی در قالب 315 هزار فقره معامله و به ارزش 3 هزار و 816 میلیارد تومان داد و ستد کردند.
شاخصهای بورس امروز همگی قرمز بودند بهگونهای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی 0.87 درصد افت کردند این دو شاخص با معیار هموزن 0.95 درصد کاهش یافتند.
شاخص آزاد شناور یک درصد افت کرد، شاخص بازار اول بورس 1.1 درصد کاهش یافت و شاخص بازار دوم بورس 0.56 درصد کاهش یافتند.
نمادهایی که قبلا شاخصساز بودند امروز بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشتند به گونهای که نمادهای ملیمس، پالایش نفت بندرعباس، کشتیرانی، پالایش نفت اصفهان، شستا و ایرانخودرو به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشتند.
در فرابورس ایران هم امروز اوضاع تعریف چندانی نداشته و شاخص کل با 149 واحد کاهش به رقم 19 هزار و 160 واحد رسید.
ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران بیش از یک میلیون و 56 هزار میلیارد تومان شد.
ارزش بازار پایه فرابورس به بالای 344 هزار میلیارد تومان رسید.
معاملهگران امروز در بورس تهران بیش از 3.8 میلیارد سهام حقتقدم و اوراق مالی در قالب 191 هزار نوبت معامله و به ارزش 33 هزار و 963 میلیارد تومان داد و ستد کردند، با این حساب ارزش معاملات دو بازار به حدود 37 هزار میلیارد تومان رسید.
امروز نماد سرمایهگذاری صبا تأمین بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشته و نمادهای پلیمر آریاساسول، فرابورس ایران، سنگآهن گهرزمین، پتروشیمی زاگرس، بهمن دیزل و فولاد غدیر ایرانیان بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشتهاند.
به گزارش فارس، مقامات بورس اعلام کرده بودند سود سهام شرکتهای غیربورسی در سهام عدالت به زودی پرداخت شود که البته هنوز خبری از آن نیست همچنین مقامات دولت گفته بودند باقیمانده سهام دولت در شرکتهای خودروسازی از طریق بورس و به صورت بلوکی عرضه خواهد شد که هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه این سهام هم اعلام نشده است.
دامنه نوسان در بازار سرمایه به مثبت و منفی 7 درصد افزایش یافته اما هنوز اعتماد سرمایهگذاران حقیقی به بازار سرمایه برنگشته است.
انتهای پیام /