کردستان نیازمند توجه جدی و برنامه ریزی های توسعه ملی است
نماینده مرد شهرستان مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: کردستان نیازمند توجه جدی و برنامه ریزی های توسعه ملی است که با اختصاص اعتبارات ویژه می توان مسیر توسعه و پیشرفت استان را هموار کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، شیوا قاسمی پور نماینده مرد شهرستان مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی عصر امروز در جلسه شورای اداری که با حضور رئیس جمهور در استانداری کردستان برگزار شد اظهار داشت: امیدواریم این سفر منشاء خیرو برکت برای مردم نجیب و شریف مردم استان کردستان باشد.
وی گفت: یکی از مهمترین مطالبات مردم از دولت، که همانان بهبود معیشتی و اقتصادی و کنترل و مهار افسار گسیخته ی گرانی ها در تمام زمینه ها است.
وی افزود: کمر مردم استان کردستان زیر بار گرانی ها خم شده و باید خیلی اساسی و عملیاتی فکری به حال این وضعیت کرد.
قاسمی پور عنوان داشت: کردستان با وجود منابع آبی ارزشمند و استعدادهای بی نظیر در حوزه کشاورزی و طبیعت بکر و دست نخورده اورامانات آن، دریاچه زریبار، منابع سرشار و وجود 20 تا 27 کیلومتر مرز مشترک و پتانسیل های خدادای فراوان امروز متاسفانه با آمار غیر قابل قبول بیکاری، کولبری، تورم، گرانی و.. روبه رو است، مشکلاتی که مردم این خطه با آن دست و پنجه نرم می کنند و امیدواریم که هر چه زودتر تدبیری در این موارد از جانب دولت اندیشیده شود.
نماینده مردم شهرستان مریوان و سروآباد خاطر نشان کرد: کردستان نیازمند توجه جدی و برنامه ریزی های توسعه ملی است که با اختصاص اعتبارات ویژه می توان مسیر توسعه و پیشرفت استان را هموار کرد.
وی گفت: اجرایی شدن هر چه سریعتر منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان، ساماندهی مرز بین المللی پاشماق و از مهمترین مطالبات مردم این است که بخشی از درآمد این مرز برای توسعه استان، توسعه راه های ارتباطی ترانزیتی مریوان - سنندج و توسعه ریلی و راه های روستایی و توجه ویژه تر به بحث توریست درمانی و احداث بیمارستان تامین اجتماعی در مریوان، تکمیل ایستگاه های پمپاز و حوزه باغات با توجه به ثبت جهانی هورامان در بحث گردشگری از طرف دولت نیازمند توجه ویژه است.
نماینده مردم شهرستان مریوان و سروآباد در ادامه به وضعیت بازنشستگان و مشکلاتی که در حوزه آموزش وجود دارد اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه مشکلات بسیاری در حوزه آموزش در این استان وجود دارد که از آن جمله به مشکلات دانشگاه قروه، دانشگاه مریوان و دانشگاه کردستان به عنوان دانشگگاه مادر میتوان اشاره کرد که همگی نیازمند توجه اساسی است.
انتهای پیام /