پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

کرونا مرگ 10 نفر دیگر در استان سمنان را رقم زد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کرونا مرگ 10 نفر دیگر در استان سمنان را رقم زد

سمنان - ایرنا - ویروس کرونا با احتساب 10 فوتی در 24 ساعت اخیر، از زمان شیوع تا کنون منجربه فوت 698 بیمار در استان سمنان شده است.

به گزارش ایرنا، کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان سمنان عصر یکشنبه با ارائه آخرین آمار شیوع این ویروس در استان اعلام کرد: طی 24 ساعت اخیر، 131 مورد قطعی ابتلا به کرونا در استان سمنان شناسایی شدند که آمار کرونا استان از ابتدا تا به امروز، 16 هزار و 947 نفر است.

بنا بر این گزارش، پنج هزار و 672 نفر از بیماران مبتلا به کرونا تاکنون در سطح مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان بهبود یافتند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت 479 بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در 24 ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید19 در کشور به 43هزار و 896 نفر رسید.

هم‌اکنون 457 بیمار در مراکز درمانی وابسته به کرونا شهرهای استان سمنان بستری هستند.

سیما سادات لاری روز یکشنبه با اعلام آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در ایران افزود: در 24 ساعت گذشته تا ظهر امروز (دوم آذر 1399) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 13 هزار و 53 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد و دو هزار و 160 نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید19 در کشور به 854 هزار و 361 نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون 603 هزار و 445 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین 5796 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون پنج میلیون و 788 هزار و 16 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

*س_برچسب‌ها_س*