کسری بودجه
کسری بودجه
فصل چهارم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان «اقتصاد و امور مالی» شامل اصول 43 تا 55 به بنیانهای اقتصادی کشور میپردازد.
فارس نوشت: این روزها خودپردازهای برخی بانکها، در بیتوجهی مسوولان شعب، یا غیرفعال است، یا در ساعات غیراداری توسط بانک مسدود شده است و یا خالی از اسکناس است، البته معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی میگوید که مشکل کمبود اسکناس در خودپردازها موقتی است و به زودی رفع میشود.
دومین لایحه بودجه دولت ابراهیم رئیسی تقدیم مجلس شد. بودجهای که جانی برای تحرک بخشیدن به اقتصاد ندارد و قرار نیست سفرههای کوچک مردم را بزرگ کند.
معاون رئیسی درباره مصوبه مولدسازی گفت: ما فکر میکنیم همه باید کمک کنند که این کارهای انقلابی انجام شود در غیر اینصورت با آن دیوانسالاری که ما داریم، گاهی اوقات جرأت اقدام از مدیران گرفته میشود. هیچجای نگرانی بابت این مصوبه وجود ندارد.
معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: از قوه قضائیه و مجلس در هیات مولدسازی حضور دارند تمام جزئیات کار بیان میشود، مردم در جریان قرار میگیرند و جای هیچ نگرانی نیست.
جماران نوشت:«مولد سازی یعنی اینکه شما از این اموال به عنوان یک منبع مالی استفاده کنید؟ این اقدام ناپخته، آثاری شبیه اجرای اصل 44 که منابع زیادی در اختیار دولت نهم قرار داد و خصوصی سازی را منشا فساد کرد، در پی خواهد داشت. می خواهند اموال متراکم شده دولتی را به خاطر کسری بودجه بفروشند.»
تجارت نیوز نوشت: افزایش نیاز بانکها به نقدینگی، ثبت رکوردهای جدید پولپاشی بانک مرکزی را در پی داشته است. اما علت این موضوع چیست؟
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دادن اختیارات به اعضای هیأت عالی مولدسازی به معنای عدم نظارت مجلس و دستگاهها نیست؛ درباره این هیأت حتماً در ادوار دوماهه، سهماهه، 6 ماهه و... گزارش عملکرد را از دولت مطالبه خواهیم کرد. به شفافیت و نظارتپذیری مولدسازی هیچ خدشهای وارد نمیشود و هیچ چیز در مسیر مولدسازی، محرمانه نیست.
اقتصادنیوز: نرخ تورم دوازده ماهه از 59.3 درصد در شهریور 1400، به 40.6 درصد در آذر سال جاری کاهش یافت که موید بهبود عملکرد اقتصاد در یک سال اخیر است.
دولت سیزدهم از آغاز فعالیت خود، کنترل تورم را به عنوان یکی از اولویتهای جدی خود مطرح و مورد پیگیری قرار داده است.
اطلاعات منتشر شده توسط بانک مرکزی حاکی از آن است که نرخ تورم دوازده ماهه از 59.3 درصد در شهریور ماه سال گذشته، به 40.6 درصد در آذرماه امسال کاهش پیدا کرده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دولت سیزدهم از آغاز فعالیت خود، کنترل تورم را به عنوان یکی از اولویتهای جدی خود مطرح و مورد پیگیری قرار داده است. در این زمینه مجموعهای از سیاست ها و اقدامات در حوزه های مختلف برای شناسایی و کنترل عوامل موثر بر تورم تدوین و مورد پیگیری و اقدام قرار گرفته که کنترل رشد نقدینگی تنها یکی از این اقدامات است. سایر اقدامات لازم نیز در حوزه هایی مانند...
ایسنا نوشت: اطلاعات منتشر شده توسط بانک مرکزی حاکی از آن است که نرخ تورم دوازده ماهه از 59.3 درصد در شهریور ماه سال گذشته، به 40.6 درصد در آذرماه امسال کاهش پیدا کرده است.