جمعه 2 مرداد 1405

کشف بیش از 600 کیلوگرم مواد مخدر در خوزستان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کشف بیش از 600 کیلوگرم مواد مخدر در خوزستان

اهواز - ایرنا - فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف 611 کیلو و 225 گرم مواد مخدر از نوع تریاک و حشیش در شهرستانهای امیدیه و بهبهان خبر داد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حیدر عباس زاده گفت: در راستای اجرای طرح کنترل محورهای مواصلاتی و برخورد با عناصر اصلی تهیه و توزیع مواد مخدر، پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با کار اطلاعاتی از انتقال سه محموله مواد مخدر مطلع شد.

وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری ماموران انتظامی شهرستان امیدیه یک دستگاه خودرو اتوبوس حامل مواد مخدر را شناسایی و طی عملیاتی متوقف کردند.

سردار عباس‌زاده بیان‌داشت: در بازرسی از خودروی اتوبوس توقیفی مقدار 471 کیلو و 525 گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و یک نفر در این رابطه دستگیر شد.

وی ادامه داد: در عملیاتی دیگر ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان بهبهان با کار اطلاعاتی 2 دستگاه خودروی تریلر و پژو 206 حامل مواد مخدر را شناسایی و متوقف کردند که در بازرسی از آنها مقدار 110 کیلو و 15 گرم تریاک و 29 کیلو و 550 گرم حشیش کشف و سه نفر قاچاقچی نیز دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان با بیان اینکه در مجموع این سه عملیات 611 کیلو و 225 گرم مواد مخدر از نوع حشیش و تریاک کشف شده، خاطر نشان‌کرد: چهار قاچاقچی دستگیر شده به همراه مواد مکشوفه تحویل مرجع قضایی شدند.

*س_برچسب‌ها_س*