دوشنبه 3 آذر 1404

کشف بیش از 700 تن نخود احتکاری در انبارهای ری

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
کشف بیش از 700 تن نخود احتکاری در انبارهای ری

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری گفت: 789 تن انواع حبوبات احتکاری به ارزش 69میلیارد و 600 میلیون ریال در طرح نظارتی بازدید از انبارها در شهرستان ری کشف شد.

به گزارش فارس موسی احمدی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری روز گذشته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازرسان اداره صمت در بازرسی از انبارهای نگهداری موادغذایی در سطح شهرستان ری یک انبار با میزان زیادی حبوبات به دلیل اخفاء و امتناع از عرضه کشف و ضبط کردند.

وی ادامه داد: محموله کشف شده شامل 769تن نخود خارجی به ارزش 69میلیارد و 210میلیون ریال بود که گزارش آن به مراجع قضایی ارجاع شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری افزود: همچنین در یکی از بازدیدهای طرح نظارتی مقدار 20تن لوبیا بسته‌بندی به دلیل گرانفروشی کشف شد که در این واحد بسته‌های 900گرمی لوبیا بالاتر از قیمت مصوب عرضه می‌شد.

احمدی خاطرنشان کرد: پس از بررسی به عمل آمده و رؤیت مدارک و فاکتورهای فروش، تخلف گرانفروشی برای عرضه کنندگان محصول محرز که پس از تشکیل برگه گزارش بازرسی به ارزش 390میلیون ریال، پرونده برای تکمیل مراحل قانونی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با هدف مبارزه با قاچاق کالا و کنترل بازار روزانه 5تیم بازرسی به اصناف، انبار و کارخانه‌ها اختصاص داده شده است که به صورت مستمر و هماهنگ اقدام به بازرسی از واحدها می‌شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0033oM