کشف 29 کیلوگرم تریاک در اراک / دستگیری 5 توزیعکننده مواد مخدر
سپهوند جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی از کشف 29 کیلوگرم تریاک در عملیات شناسایی و دستگیری 5 توزیعکننده مواد مخدر در دو عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ"یوسف سپهوند" جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب؛ گفت: در تداوم طرحهای عملیاتی پلیس، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در تحقیقاتی از انتقال و جاسازی مقادیری قابلتوجهی مواد مخدر از سوی 5 توزیعکننده عمده مواد مخدر مطلع شده و بلافاصله برنامهریزی عملیاتی لازم برای شناسایی و دستگیری آنان را آغاز کردند.
سپهوند اظهار کرد: با آغاز تحقیقات تخصصی پلیس، این افراد شناسایی و مشخص شد که با یک دستگاه خودروی سواری در حال انتقال مواد مخدر از محورهای مواصلاتی استان هستند.
وی خاطر نشان کرد: با اتمام تحقیقات میدانی پلیس، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با هماهنگی مرجع قضائی، در دو عملیات، دو دستگاه خودروی این افراد را شناسایی و در عملیاتی متوقف کردند.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی یادآور شد: در بازرسی از خودروی دستگیرشدگان، مقدار 29 کیلوگرم تریاک که به شکل ماهرانهای در خودرو جاساز شده بود، کشف شد.
وی در پایان با تأکید بر ارتقاء دانش و آگاهی همگانی در مبارزه با معضل مواد مخدر افزود: متهمان دستگیر شده در این عملیات پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.
انتهای پیام /