کشورم را دوست دارم فیلم تلخ نمی سازم
تهران ایرنا_ کارگردان فیلم «خروج» با اشاره به قرار نگرفتن فیلمش درآرای مردمی بهترین فیلم جشنواره، تاکید کرد: می توانستم فیلم تلخ بسازم اما دلم نمیخواست چون کشورم را دوست دارم و همواره خودم را از سربازان فرهنگی این نظام میدانم.
ابراهیم حاتمیکیا جمعه شب در نشست خبری فیلم، «خروج»، با تشریح روند ساخت و تکیمل و آماده سازی این فیلم، گفت: هر چی سن بالا می رود فیلمسازی سخت می شود.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی براین که آیا پایانبندی فیلم تحمیلی بود، گفت: این پایانبندی خودم بود.
حاتمی کیا ساختن فیلمی در روستا برایم جذابیت داشت و بازی کردن با بازیگرهای که از من تجربه بیشتر داشتند، لذت داشت.
پیشنهاد تشکیل هیاتی نظارتی برای انتخاب فیلم
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این چرا این فیلم در دوره ساختید، گفت: ایده فیلم از سال89 بوده است ولی ایده تا امسال شکل نگرفت. وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که اگر امسال در جشنواره سیمرغی نگیرید، خروج می کنید، افزود: من به این ندیده شدن ها عادت دارم سال های قبل نیز این اتفاق افتاد. البته دوست دارم به آن توجه شود.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که این فیلم در آرای مردمی قرار ندارد، گفت: متاسفانه به نظرم این آرا مهندسی ساده و در عین حال پیچیده اتفاق می افتد. ای کاش هیاتی تشکیل شود این مسایل را بررسی کند.
ادامه دارد...
سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در یک نگاه
سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر 12 تا 22 بهمن سال همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغهزاده برگزار میشود.
در این دوره جشنواره، 115 فیلم سینمایی به همراه 36 فیلم مستند فرم ثبتنام جشنواره را تکمیل کردهاند که در میان فیلمهای سینمایی، 37 اثر به فیلمسازان اول اختصاص دارد. این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ از جمله مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی / پویانمایی فیلمهای بلند داستانی که دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا قبل از بهمن 1398 اکران عمومی نشده و در هیچیک از رویدادها و جشنوارههای سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)، نگاه نو (فیلم اول کارگردان: داستانی / پویانمایی فیلمساز یا کارگردان اول، به هنرمندی اطلاق میشود که برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای نخستین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی کسب کرده باشد و پیش از این اثری از وی به عنوان فیلم سینمایی اکران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)، مستند بلند، کوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل 3 و حداکثر 15 دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است.
محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستکار، سیدمحمود رضوی و حسین کرمی در این دوره از جشنواره اعضای هیات انتخاب فیلمهای بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول کارگردانان) هستند.
غیر از پردیس ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره که محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است، پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایرانمال، پردیس سینمایی باغ کتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی کوروش، پردیس سینمایی کیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهند بود.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*