کشورها در پسا کرونا سرمایهگذاری بیشتری در تقویت زیرساختهای سلامت جوامع انجام دهند
عضو هیئت اعزامی به اجلاس 144 بین المجالس جهانی اندونزی خواستار اتخاذ رویکردهای حمایتگرانهتری برای کشورهای در حال توسعه از سوی اتحادیه بینالمجالس در موضوع سلامت و بهداشت جوامع جهانی شد.
خبرگزاری میزان - بنا به اعلام خانه ملت، علی رضائی عضو هیئت اعزامی به اجلاس 144 بین المجالس جهانی به بالی اندونزی در کمیته دموکراسی و حقوق بشر این اتحادیه با اشاره به شیوع بیماری همه گیر کرونا در جهان طی دو سال گذشته، گفت: پارلمانها به عنوان یکی از ارکان مهم مردم سالاری حائز نقش اساسی در حمایت از حقوق و آزادیهای فردی جوامع بویژه در ارتباط با محدودیتهای ناشی از اعمال مقررات بهداشتی دوران کرونا هستند.
نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی افزود: شیوع ویروس کووید 19 مشکلات و تبعات دشواری فراروی کشورهای در حال توسعه قرار داده است که با توجه به کمبود منابع و فشارهای ناشی از آن از سوی دولتها بر مردم جوامع مختلف جهان، پارلمانها باید توجه بیشتری به منابع لازم برای تقویت زیرساخت های بهداشت و سلامت در کشورهای مختلف مبذول کنند.
عضو هیئت اعزامی به اجلاس 144 بین المجالس جهانی به بالی اندونزی در پایان سخنان خود اتخاذ رویکردهای حمایتگرانه تری برای کشورهای در حال توسعه از سوی اتحادیه بین المجالس در موضوع سلامت و بهداشت جوامع جهانی را خواستار شد.
- بیشتر بخوانید:
- شعار سال؛ بهترین روش برای بیاثر کردن تحریمها