چهارشنبه 26 شهریور 1404

کمک‌های مالی نباید فقط در سال المپیک باشد / برای تامین هزینه‌هایم، در یک رستوران کار می‌کردم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
کمک‌های مالی نباید فقط در سال المپیک باشد / برای تامین هزینه‌هایم، در یک رستوران کار می‌کردم

مهدی پیرجهان دونده دوی 400 متر با مانع درباره وضعیت فدراسیون دو و میدانی توضیحاتی ارائه کرد.

مهدی پیرجهان، رکوردار دوی 400 متر با مانع کشورمان در گفت و گو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیتش در ایام کرونا اظهار کرد: تمرینات خود را زیر نظر مربی ام پیگیری می‌کنم، اما شرایط مطلوبی ندارم و از لحاظ روحی و روانی افت کرده ام، چون فاصله زیادی بین مسابقاتم ایجاد شده است.

او درباره کمک مالی فدراسیون دو و میدانی گفت: بله فدراسیون مبلغی را برای تامین هزینه هایم داده است، اما با توجه به تعداد زیاد ورزشکاران مبلغ کمی به ما تعلق گرفت. به نظرم این کمک‌ها نباید فقط در سال المپیک باشد و باید سال‌های بعد هم ادامه یابد. البته رحمتی، مدیرعامل یکی از شرکت‌های نفتی حمایت مالی خوبی از من کرده است و تاکنون توانستم هزینه مکمل‌های خود را تامین کنم.

*س_برای کسب سهمیه المپیک باید در رقابت های معتبر شرکت کنیم_س*

پیرجهان درباره زمان برگزاری مسابقات انتخابی المپیک اظهار کرد: طبق برنامه این مسابقات از 17 آذرماه تا 15 تیر 1400 برگزار می‌شود. به هر حال مسئولان فدراسیون دو و میدانی باید رقابت‌های معتبری برای ما در نظر بگیرند تا بتوانیم حد نصاب المپیک را بدست آوریم. من با رکوردم می‌توانم به فینال المپیک هم راه یابم و امیدوارم هر چه زودتر مسابقات برگزار شود.

دونده دوی 400 متر با مانع کشورمان درباره لغو جایزه بزرگ دو و میدانی گفت: این مسابقات به تعویق افتاده است، اما امیدوارم لیگ دو و میدانی در نیمه اول شهریور ماه برگزار شود، چون درآمد ورزشکاران از شرکت در لیگ بدست می‌آید. من عضو باشگاه پلیمر خلیج فارس هستم و قصد داریم که با قدرت در مسابقات شرکت کنیم.

او درباره ارزیابی اش از عملکرد "مبینی" سرپرست دو و میدانی بیان کرد: عملکرد فدراسیون با مدیریت مبینی رضایت بخش است و کار‌ها خوب پیش می‌رود. همچنین ما ورزشکاران مشکلی نداریم و سرپرست فدراسیون پیگیر وضعیت همه دوندگان است.

*س_من نمی دانم برای حمایت از مربی ام باید چه کاری انجام بدهم_س*

پیرجهان درباره وضعیت مربی اش اظهار کرد: من جایگاه 29 در رنکینگ دوندگان دوی 400 متر در بخش بزرگسالان دارم، اما نمی‌دانم باید چکار کنم که علاوه بر خودم از مربی ام هم حمایت شود.

رکوردار دوی 400 متر با مانع درباره تعویق المپیک گفت: من سعی می‌کنم که از تعویق المپیک استفاده کنم و فرصت خوبی است تا رکورد خوبی را ثبت کرده و سهمیه این مسابقات را بدست آورم.

*س_هدفم حضور در فینال المپیک است _س*

او درباره اینکه حقوقی از کمیته ملی المپیک دریافت می‌کند؟ بیان کرد: نه، من هنوز سهمیه المپیک را کسب نکرده ام، چون قرار بود تا خرداد ماه از طریق رنکینگ، سهمیه این رویداد را بدست آورم که متاسفانه مسابقات به علت شیوع ویروس کرونا لغو شد. البته با حفظ جایگاه 29 می‌توانم به المپیک راه یابم و هدفم حضور در فینال این رقابت‌ها است.

پیرجهان در پایان خاطرنشان کرد: به هر حال هزینه‌های دو و میدانی افزایش پیدا کرده و کفش مخصوص دو و میدانی از یک میلیون به 6 میلیون تومان رسیده است. علاوه بر این، من چند سال پیش در رده نوجوانان و جوانان، در یک رستوران کار می کردم، اما اکنون وضعیت مالی ام مطلوب شده است و از سوی باشگاه پلیمر خلیج فارس حمایت می‌شوم.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام /

کمک‌های مالی نباید فقط در سال المپیک باشد / برای تامین هزینه‌هایم، در یک رستوران کار می‌کردم 2