کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: توسعه روابط با کشورهای همسایه میتواند به توسعه روابط اقتصادی بین ایران و کشورهای همسایه باشد.
نشست وبیناری مشترک فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی و کمیته امور خانواده، زنان و کودکان دومای دولتی روسیه برگزار شد.
نشست وبیناری مشترک فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی و کمیته امور خانواده، زنان و کودکان دومای دولتی روسیه برگزار شد.
رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس میگوید: تعلیق بخشی از تحریمهای هستهای ایران از سوی آمریکا یک لطف بزرگ به برجام و مهمترین اتفاق در جریان مذاکرات اخیر بود.
نشست تخصصی بررسی چالش های قانون بکارگیری سلاح توسط ماموران نیروهای مسلح در مرکز کانون وکلا برگزار شد.
نشست تخصصی بررسی چالش های قانون بکارگیری سلاح توسط ماموران نیروهای مسلح در مرکز کانون وکلا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست تخصصی بررسی چالشهای قانون بکارگیری سلاح توسط ماموران نیروهای مسلح یادبود شهید رنجبر با حضور مسئولان مختلف حوزههای انتظامی و حقوقی امروز چهارشنبه بیستم بهمن ماه سال جاری برگزار شد. ابراهیم عزیزی نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در این نشست خبری اظهار کرد: شهادت شهید رنجبر فقط عامل اینکه این نشست را برگزار کنیم و به دنبال...
قرن نو نوشت: رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس میگوید: پیشنویسی که این روزها در وین در حال نگارش است بیشترین اشتراک ممکن را به نظر ایران و ایالات متحده آمریکا دارد.
«اگر تعهد دادند و تحریمها را برداشتند و لغو کردند، راهها که باز شد و اطمینان حاصل شد آن موقع هم میشود، مذاکره کرد. از زمانی که تحریمها لغو شود، ما این کار را انجام میدهیم. احتمال مذاکره با آمریکا را نیز میدهیم؛ چرا که آنها دچار مشکل شدهاند. روند کار مشخص است و چیزی نیست که پنهان باشد.»
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد:، چون آنها نمیخواهند امتیاز بدهند پس مذاکرات مقداری طولانی میشود. آنها خلاف کردند و زیر توافق زدند و مجبورند که دنبال ما بدوند. ما هم کار خودمان را میکنیم.
حشمتالله فلاحتپیشه، نماینده ادوار مجلس و تحلیلگر سیاسی تأکید میکند؛ ایران و آمریکا در شرایطی قرار گرفتهاند که حتی برای دور کردن حاشیه از مذاکرات وین، حاضر نیستند نظرات سایر اعضای برجام را در متن پیشنویس این دور از مذاکرات دخالت دهند و تلاش میکنند که نگرانیهای طرف مقابل کاهش پیدا کند.
یکی از موضوعات بااهمیت و شروط ایران برای حصول توافق، مسأله راستیآزمایی است. اما راستی آزمایی چیست؟
اسماعیل کوثری با اشاره به مذاکرات هسته ای وین گفت: مذاکرات این دفعه با دفعات قبل بسیار متفاوت است به دلیل اینکه این دفعه دست ما بسیار پر است چون آنها توافقشان را بهم زدند پس باید این دفعه آنها دنبال ما بدوند.
عصر ایران نوشت: "چون آنها نمی خواهند امتیاز بدهند پس مذاکرات مقداری طولانی می شود. آنها خلاف کردند و زیر توافق زدند و مجبورند که دنبال ما بدوند. ما هم کار خودمان را می کنیم".
کوثری گفت: تا زمانی که تحریم ها را لغو نکنند و تعهد ندهند که بازی جدیدی در نمی آورند قطعا ما سر میز مذاکره با آنها [آمریکا] نمی نشینیم اما اگر تعهد دادند و تحریم ها را برداشتند و لغو کردند راهها که باز شد و اطمینان حاصل شد آن موقع هم می شود مذاکره کرد.