چهارشنبه 7 آذر 1403

کودتای رنگی سال 88 در حوزه اقتصادی، خسارت جبران ناپذیری بدنبال داشت / حامیان فتنه؛ 6 سال کشور را تعطیل و اقتصاد ملی را به برجام مشروط کردند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
کودتای رنگی سال 88 در حوزه اقتصادی، خسارت جبران ناپذیری بدنبال داشت / حامیان فتنه؛ 6 سال کشور را تعطیل و اقتصاد ملی را به برجام مشروط کردند

کارشناس مسائل سیاسی گفت: فتنه و کودتای رنگی سال 88 اولین تبعات ملموس در حوزه اقتصاد ملی بجای گذاشت و هنوز آثار و تبعات آن تداوم دارد و رشد اقتصادی بر خلاف روند رو به رشد سالهای اخیر خود به شدت افت می کند و به زیر دو درصد می رسد و درآمدهای مالیاتی را کاهش می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، حسن بیارجمندی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص تبعات اقتصادی فتنه 88 و افزایش تحریم‌ها علیه ملت ایران بعد از فتنه، اظهار کرد: یکی از ابعاد مورد غفلت واقع شده در 10 سال گذشته بررسی تبعات اقتصادی کودتای رنگی ناموفق سال 88 اصلاح طلبان است. البته به این موضوع تا حدودی پرداخته شده است اما عامه مردم از آن بی اطلاع هستند ؛ به نحوی که از هر کسی در این خصوص سوال شود پاسخی برای آن نخواهند داشت.

وی افزود: بررسی آمار صندوق بین المللی پول نشان می دهد که نرخ رشد اقتصادی ما در سال 1387، 3/2 درصد بوده و تولید ناخالص ایران تا پایان سال 1386 معادل 289 هزار میلیارد تومان بوده است که با توجه به رشد اقتصادی سال 87 تولید ناخالص داخلی کشور در این سال به 6هزار و 295 میلیارد تومان رسیده است.

این کارشناس مسائل سیاسی اذعان داشت: فتنه و کودتای رنگی سال 88 اولین تبعات ملموس در حوزه اقتصاد ملی بجای گذاشت و هنوز آثار و تبعات آن تداوم دارد و رشد اقتصادی بر خلاف روند رو به رشد سالهای اخیر خود به شدت افت می کند و به زیر دو درصد می رسد و درآمدهای مالیاتی را کاهش می دهد.

بیارجمندی تصریح کرد: رکود بخش های مختلف از جمله اداری و خدماتی، تولیدی، مسکن و کشاورزی را در بر می گیرد و شاهد افزایش نرخ بیکاری می شویم. اما همین تبعات گسترده اقتصادی چون تبدیل به ارقام ریالی نشده است برای مردم ملموس و عینی نیست که جا دارد کارشناسان اقتصادی این ضرر و زیان و تبعات ده ساله آن که هنوز تداوم دارد را تعیین کنند..

وی اضافه کرد: بحث عمده دیگری، تعطیلی نسبی 8ماهه کشور در ایام فتنه 88است که رقم تعطیلی نسبی فقط تهران در این 8ماه یک رقم نجومی می شود. رقم جاری برای تعطیلی کامل تهران متفاوت است و حدودا بین 400 تا 1000 میلیارد تومان تخمین زده شده است. بعضی ها براساس (G.D.P) سالانه که بر 288 روز کاری تقسیم می کنند؛ رقم هر روز تعطیلی کشور را محاسبه و 25درصد آن را به تهران اختصاص می دهند.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: یک حساب سرانگشتی همین ضرر و زیان هر روز تعطیلی کشور، تهران و دیگر شهرها، که در این 8 ماه درگیر فتنه شدند را محاسبه کنیم به ارقام عجیبی خواهیم رسید و کافی است همین عدد را محاسبه و به مردم اعلام کنیم و نظر آنان را در خصوص این رقم بگیرید و بعد قضاوت آنان را در مورد عمق فاجعه اقتصادی یاد شده داشته باشید.

وی در ادامه گفت: جالب است که بدانید، آقای روحانی در مورد عملکرد اقتصادی دولتش می گوید، وضعیت اقتصادی کشور تا پیش از آشوب های دی ماه 96 فلان بود اما بعد از آشوب های یک هفته ای! فلان شد و... ایشان که اهل حساب و کتاب اقتصادی هستند همین وضعیت را راجع به فتنه 88 هم محاسبه کنند.

بیارجمندی اذعان داشت: فراتر از آن 8 ماه فتنه 88 و آثار و تبعات آن در 10 سال گذشته؛ بیش از 6 سال تعطیلی و مشروط کردن اقتصاد ملی به برجام و آثار آن که اعضای اصلی ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی متولی آن در این دولت شدند، می باشد.

وی ادامه داد: کارشناسان مستقل بیایند و تبعات اقتصادی فتنه برجام را بررسی کنند. البته فتنه برجام را باید در تداوم فتنه 88 دانست و تحلیل کرد؛ چرا که تمامی آنچه که در کف خیابان شعار می دادند در پوشش برجام های 1 و 2 و 3 دنبال می کردند!

بیارجمندی گفت: شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران؛ همان برجام منطقه ای و یا جمهوری ایرانی همان برجام داخلی است که جریان تجدیدنظر طلب اصلاح طلبان (حزب منحله مشارکت و...) آن را دنبال می کردند و می کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: جریان فتنه، بیشترین خسارت اقتصادی و مالی را در ده سال گذشته به ملت و تاریخ آن وارد کرده است که باید برای ثبت در تاریخ آن را محاسبه و اعلان عمومی کرد. البته مجلس آینده می تواند در قالب تحقیق و تفحص این مبلغ خسارت 10 ساله را محاسبه کند و با مصادره قضایی اموال افراد و اشخاص دخیل در آن، آنرا بحساب بیت المال واریز کند.

انتهای پیام /