کولیوند: بیمارستان هلال احمر در نجف خدمات جدیدی به عراقیها عرضه می کند
تهران - ایرنا - رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با حضور در سفارت ایران در بغداد گفت: با همکاری هلال احمر و سفارت کشورمان در عراق، دیپلماسی سلامت را فعالتر از همیشه خواهیم کرد و بیمارستان هلال احمر در نجف خدمات تازه و نادری به عراقیها عرضه خواهد کرد.
به گزارش ایرنا از جمعیت هلال احمر، پیرحسین کولیوند در پی سفر به عراق برای افتتاح بیمارستان امام علی (ع) در نجف اشرف، روز در یکشنبه در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد با سید محمد میرحسینی معاون این سفارتخانه دیدار و گفت وگو کرد.
وی گفت: بیمارستان امام علی (ع) در نجف، هم از نظر تنوع اعمال جراحی به خصوص عملهای بسیار تخصصی و دشوار و هم از نظر کادر درمان نمونه خواهد شد. تلاش داریم بهترین پزشکان ایرانی و خارجی متقاضی را به عنوان کادر ثابت بکارگیری کنیم و پزشکان شاخص و نامدار اروپایی را به صورت موردی و مقطعی به این بیمارستان منتقل کنیم.
کولیوند افزود: بیمارستان هلال احمر در نجف، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی بینظیری برای مردم عراق خواهد بود زیرا وضعیت علمی و پیشرفت پزشکی در ایران بسیار قابل توجه است و با عراق قابل مقایسه نیست و این دانش و تکنولوژی در اختیار بیماران عراقی قرار خواهد گرفت. به عنوان مثال ایران یکی از پنج کشور جهان است که عمل جراحی مغز را بدون بیهوشی و با آگاهی و هوشیاری کامل مریض انجام میدهد.
وی تاکید کرد: همچنین پس از چندین سال ریاست بیمارستان خاتم الانبیا (ص) در تهران، تجربه بزرگی کسب کردم که در بیمارستان هلال احمر شهر نجف بکار خواهم گرفتم و در دوران تصدی خود آن را از ظرفیت یکصد و چند تخت به هزار تختخوابی توسعه دادم.
کولیوند سالها موفقیت بیمارستان هلال احمر ایران در دبی را نمونه موفق خدمات درمانی جمعیت هلال احمر در خارج از مرزهای ایران دانست و یادآوری کرد: جمعیت هلال احمر به غیر از بیمارستان دبی، 12 مرکز سلامت در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین دارد که همگی آنها فعال و مشغول ارائه خدمات درمانی هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر از معاون سفارت ایران در بغداد خواست تا برای تسریع در روند گشایش حسابهای بانکی بیمارستان مذکور و طی کردن مراحل اداری لازم با جمعیت هلال احمر همکاری کنند.