چهارشنبه 11 شهریور 1405

کیهان: قرار نیست دولت، سود مردم را در بورس تضمین کند

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
کیهان: قرار نیست دولت، سود مردم را در بورس تضمین کند

این تلقی که می‌شود به موازات زیان سهامداران سود کرد، نگرش خسارت‌باری است که به اعتماد ضروری مردم به «نهاد دولت» آسیب زد.

روزنامه کیهان در باره مشکلات بورس نوشت: بورس مانند هر بازار دیگری نوسان دارد و نمی‌تواند فقط سودآور باشد. بورس در عین حال می‌تواند به جذب نقدینگی سرگردان در خدمت حمایت از تولید کمک کند، مشروط بر اینکه سازوکارهای آن به علاوه سود و زیان واقعی شرکت‌ها شفاف شود، راه دستکاری توسط برخی رندهای بازار مسدود گردد، و ضمنا دولت، نگاه قبلی به این بازار را تغییر دهد.

این تلقی که می‌شود به موازات زیان سهامداران سود کرد، نگرش خسارت‌باری است که به اعتماد ضروری مردم به «نهاد دولت» آسیب زد.

ضمنا در منطق اقتصادی درست، دولت قرار نیست تضمین‌کننده سود دائمی سهامداران، از جیب بقیه مردم (به قیمت نابودی آینده) باشد. آنچه برعهده دولت است، برقراری سلامت و شفافیت در سازوکارها در جهت رونق اقتصاد کشور است، چنانکه دادوستدی رشددهنده و «برد - برد» میان اقتصاد ملی و بورس شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: بورس یا کشتارگاه؟ بورس تهران: در ماه‌های آینده شرایط بازار بهتر خواهد شد رسوایی "آ. کنتور" در بورس منتظر ورود دستگاه قضایی لینک کوتاه: asriran.com/003QrL