پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

گاز منواکسید کربن 2 شاهرودی را به گام مرگ کشاند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
گاز منواکسید کربن 2 شاهرودی را به گام مرگ کشاند

شاهرود - ایرنا - فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود گفت: نشت گاز منو اکسید کربن ناشی از سوخت ناقص گاز شهری 2 شاهرودی را به گام مرگ کشاند.

سرهنگ علی کریمی جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 2 زن و مرد حدود 50 ساله شاهرودی که مسیر خروجی دودکش بخاری و کلاهک منزلشان را بررسی نکرده بودند براثر گاز گرفتگی جان باختند.

وی با بیان اینکه کارشناسان آتش نشانی این شهرستان علت این حادثه را دربررسی های اولیه خود بازگشت منواکسید کربن به منزل و محل سکونت این 2تن اعلام کردند، تاکید کرد: این گاز سمی، خطرناک و قاتل خاموش با شروع فصل سرما سالانه جان افرادی را براثر بی احتیاطی در استفاده از تجهیزات گرمایشی گاز سوز می گیرد.

فرمانده انتظامی شاهرود از مردم خواست به توصیه های ایمنی کارشناسان امر و توضیحات قبل از استفاده دفترچه های راهنمای این دست تجهیزات گرمایشی به جدیت عمل کنند.

کریمی افزود: مردم باشروع پاییز و استفاده از لوازم گازسوز در منازل، کارگاه ها و محیط های سر بسته، از باز بودن لوله های خروجی دود و دودکشها با بازدید های دوره ای منظم اطمینان حاصل کنند.

شهرستان شاهرود در شرق استان سمنان بیش از 220 هزار تن جمعیت و سه و هزار و500 هکتار مساحت دارد.

استان سمنان بیش از 280هزار مشترک گاز دارد که شهرستان شاهرود با 96 هزار مشترک بیشترین تعداد و سرخه با 6 هزار، کمترین مشترکان گاز این استان را دارند.

برچسب‌ها