پنج‌شنبه 24 مهر 1404

گرانی شدید مسکن در آمریکا / میانگین سن خریداران به 56 سال رسید!

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
گرانی شدید مسکن در آمریکا / میانگین سن خریداران به 56 سال رسید!

اقتصادنیوز: افزایش شدید قیمت مسکن باعث شده خریداران جوان، کم‌درآمد و تازه‌کار عملاً از بازار حذف شوند.

 

تحقیقات نشان می‌دهد میانگین سنی خریداران خانه در آمریکا در سال 2024 به 56 سال رسیده است؛ این رقم بالاترین عدد از سال 1981 است و نشان دهنده مشکلات اقتصاد آمریکا است.

سان گزارش داد، افزایش شدید قیمت مسکن باعث شده خریداران جوان، کم‌درآمد و تازه‌کار عملاً از بازار حذف شوند و در مقابل، خریداران مسن‌تر به دلیل برخورداری از دارایی و سرمایه بیشتر، شانس بالاتری برای خرید خانه‌های دیگر هم داشته باشند.

کارشناسان این روند را نگران‌کننده توصیف کرده‌اند، زیرا ترکیبی از نااطمینانی شغلی و افزایش هزینه‌های مسکن، مانع ورود نسل جدید به بازار املاک شده است.

در مقابل، بسیاری از مالکان فعلی با استفاده از ارزش بالای خانه‌هایشان توانسته‌اند از طریق وام یا فروش مجدد ملک، خانه‌های جدید بخرند؛ امکانی که خریداران جوان معمولاً از آن بی‌بهره‌اند.

این گرانی خانه باعث شده است تا شکاف طبقاتی در جامعه آمریکا پر رنگ تر از قبل باشد و بیشتر به آن توجه شود.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید