جمعه 19 بهمن 1403

گرانی 60 درصدی سیمان شایعه است

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، رضا فاطمی‌امین در واکنش به گرانی 60 درصدی قیمت سیمان و از 50 به 70 تا 80 هزار تومان، گفت: در روزهای گذشته فضایی ایجاد شد، مبنی بر اینکه با فرارسیدن زمستان، گاز شرکت ها قطع و قیمت‌ها افزایش می‌یابد که کاملاً شایعه است. حتی قیمت سیمان در بورس کالا کاهش و یک پاکت سیمان 50 کیلویی به کمتر از 35 هزار تومان رسید و هفته گذشته عرضه سیمان از تقاضا بیشتر بود.

وی ادامه داد: در خرده‌فروشی قیمت تا 50 هزار تومان معقول است و بعد از اعلام افزایش بهای سیمان، موضوع در چند شهر پیگیری و مشخص شد قیمت حدود 50 هزار تومان است.

فاطمی‌امین درباره گرانی 600 درصدی یونولیت (از 70 به 500 هزار تومان) نیز توضیح داد: ریشه این موضوع مربوط به ماده "استایرن" و ماده اولیه پلی استایرن، زرین و فوم بوده و در مهرماه تولید آن در پتروشیمی پارس (شرکت بورسی و وابسته به هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس) مختل شد و به دلیل مباحث فنی متوقف است. برای رفع این مشکل هماهنگی با وزارت نفت برای واردات و جبران درحال انجام است.