یزد آمادگی 24 ساعته کردن مراکز واکسیناسیون را در صورت نیاز دارد
زارع کمالی گفت: پیشرفت واکسیناسیون در استان یزد بسیار خوب بوده است و همه تدابیر لازم برای شبانه روزی شدن مراکز در صورت لزوم دیده شده است و این امادگی وجود دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین زارع کمالی جانشین سپاه الغدیر استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به دستور فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای اجرای واکسیناسیون بیست و چهارساعته در قالب طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: پیشرفت واکسیناسیون در استان یزد بسیار خوب بوده است و در حال حاضر مانند استانهای دیگر نیازی به مرکز واکسیناسیون شبانه روزی وجود نیست اما همه تدابیر لازم برای شبانه روزی شدن مراکز در صورت لزوم دیده شده است و این امادگی وجود دارد.
زارع کمالی افزود: بنا به نیاز استان به ویژه مرکز یزد در خصوص افزایش ساعت کار مراکز تجمیعی برنامه ریزی شده که قرار است در شیفت صبح، مراکز از 8 تا ساعت 13 به 8 تا ساعت 14 و شیفت عصر از 17 تا ساعت 21 به 16 تا ساعت 22 تغییر کنند. جانشین سپاه الغدیر استان یزد تصریح کرد: مراکز تجمعی نسبت به جمعیت استان بیشتر کاربرد دارد و تاکنون 567 هزار دز واکسن تزریق شده که همین روال پیش بروند زودتر از بسیاری از استان های دیگر واکسیناسیون در یزد تمام خواهد شد. وی عنوان کرد: تلاش شده تا حتی روزهای جمعه هم مراکز واکسیناسیون در مرکز استان فعال باشند تا روند واکسیناسیون تسریع پیدا کند. زارع کمالی یزد از لحاظ تعداد مرکز واکسیناسیون هیچ مشکلی ندارد گفت: علیرغم مراکزی که در یزد فعال بودند، یک مرکز هم با همکاری ناحیه مقاومت بسیج مرکزی یزد در شهرک صنعتی یزد واقع شد تا جامعه 20 هزار نفری کارگران این شهرک راحت تر دسترسی به واکسن داشته باشند. وی در خصوص واکسیناسیون روستایی ابراز کرد: در حال حاضر افراد بالای 18 سال در روستاهای استان از طریق خانه های بهداشت واکسن را دریافت می کنند و با توجه به استقبال خوبی که شده انشالله کار واکیسناسیون روستایی زودتر از برنامه تمام خواهد شد. جانشین سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به استقبال خوب مردم در یک هفته اخیر گفت: استان یزد در چند روز گذشته رکورد واکسیناسیون را با تزریق 19 هزار دوز در یک روز را شکست و امیدواریم اگر همین روند ادامه داشته باشد بزودی کار واکسیناسیون در استان یزد پایان برسد.