چهارشنبه 5 شهریور 1404

یک ایرباس 319 از باند فرودگاه کرمانشاه خارج شد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
یک ایرباس 319 از باند فرودگاه کرمانشاه خارج شد

یک فروند ایرباس 319 شرکت هواپیمایی ایران ایر که تهران را به مقصد کرمانشاه ترک کرده بود حوالی ساعت 6 صبح امروز به هنگام فرود در فرودگاه کرمانشاه از باند خارج شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک فروند ایرباس 319 شرکت هواپیمایی ایران ایر که تهران را به مقصد کرمانشاه ترک کرده بود حوالی ساعت 6 صبح امروز به هنگام فرود در فرودگاه کرمانشاه از باند خارج شد.

رضا جعفرزاده، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با تأیید این خبر گفت: این هواپیما، ایرباس 319 متعلق به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران است که پس از پرواز ازف فرودگاه مهرآباد تهران، حوالی ساعت 6 صبح امروز به هنگام فرود در فرودگاه کرمانشاه بدلیل نقص چرخ جلو از باند منحرف شد.

ولی تاکید کرد: تمام 102 مسافر و 8 خدمه این پرواز در سلامت کامل به سالن ترانزیت فرودگاه منتقل شده اند.

یک مقام مسئول در شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هم تاکید کرد: هواپیمای مذکور از باند خارج نشده بلکه بدلیل نقص چرخ جلو، از باند منحرف شده است.

انتهای پیام / ط