یک‌شنبه 8 تیر 1404

یک رکورد جدید نیروگاهی به‌ثبت رسید

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
یک رکورد جدید نیروگاهی به‌ثبت رسید

وزیر نیرو گفت: واحد گازی نیروگاه خرم‌آباد روز گذشته وارد مدار شد؛ این واحد تنها در عرض شش ماه از آغاز احداث با شبکه سنکرون شد که در نوع خود یک رکورد در صنعت نیروگاهی کشور محسوب می‌شود.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عباس علی آبادی، وزیر نیرو اظهار داشت: در تهران، بخشی از شبکه برق در جریان حملات دشمن آسیب دیدند، اما با مدیریت دقیق و آمادگی کامل صنعت برق، جریان برق در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مجدداً برقرار شد. به‌گونه‌ای که مردم تهران کمترین میزان خاموشی یا اختلال را احساس کردند.

وی همچنین از خسارات جزئی در دیگر مناطق کشور از جمله جنوب غرب، جنوب و شمال خبر داد و تاکید کرد: این خسارات به هیچ‌گونه قطعی برق منجر نشد و خدمات‌رسانی بدون وقفه ادامه یافت.

وزیر نیرو درباره وضعیت آب‌رسانی نیز گفت: در بخشی از شبکه آبرسانی شمال شهر تهران، به دلیل اصابت موشک‌های دشمن به تأسیسات انتقال، جریان آب به‌طور موقت مختل شد، اما با تلاش شبانه‌روزی تیم‌های عملیاتی، طی کمتر از 24 ساعت خطوط انتقال بازسازی و جریان آب مجدداً برقرار شد.

وی بیان داشت: در حوزه پایداری سامانه‌های نرم‌افزاری و حیاتی نیز، با لطف خدا و تلاش شبانه‌روزی نیروهای متخصص، هیچ‌گونه خللی در سامانه‌های حیاتی کشور ایجاد نشد و جریان پایدار آب و برق همچنان برقرار است.

وزیر نیرو به برخی دستاوردهای مهم صنعت نیروگاهی در شرایط بحران اشاره کرد و اظهار داشت: واحد گازی نیروگاه خرم‌آباد روز گذشته وارد مدار شد؛ این واحد تنها در عرض شش ماه از آغاز احداث با شبکه سنکرون شد که در نوع خود یک رکورد در صنعت نیروگاهی کشور محسوب می‌شود.

وی گفت: در شرایط جنگی نیز، بخش نیروگاهی کشور طبق برنامه جلو رفت و حتی در همین شرایط، یک واحد جدید افتتاح و کلنگ‌زنی واحد دیگری انجام شد. این موضوع نشان‌دهنده پایداری و پیشرفت صنعت برق کشور در دشوارترین شرایط است.

وی در ادامه افزود: در بخش تجدیدپذیر، اقدامات برای احداث 7 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی ادامه یافته و طرح احداث نیروگاه‌های 3 مگاواتی در هزار نقطه کشور با وجود تمام سختی‌ها در حال اجراست، اما تحقق این برنامه‌ها نیازمند تأمین اعتبار پایدار است.

علی‌آبادی همچنین گفت: برای جذاب‌تر شدن محیط کسب‌وکار در بخش تولید برق و نیروگاهی و جلب مشارکت بیشتر بخش خصوصی، نیاز به ارائه مشوق‌های جدید داریم. این اقدام می‌تواند سرمایه‌گذاری‌ها را در صنعت برق افزایش دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طرح آبرسانی به تهران با وجود شرایط سخت کشور و همراهی سازمان برنامه و بودجه، پیشرفت مناسبی داشته و قطعه اول آن نیز تکمیل شده است؛ این پروژه از اهمیت بالایی برای پایداری منابع آب در استان تهران برخوردار است و امیدواریم با حمایت دولت شاهد تکمیل آن در آینده نزدیک باشیم.