سه‌شنبه 4 آذر 1404

یک‌میزبان غیرمنتظره برای جام باشگاه‌های جهان!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
یک‌میزبان غیرمنتظره برای جام باشگاه‌های جهان!

هند میزبان 2 دوره آینده مسابقات والیبال جام باشگاه‌های جهان شد.

به گزارش "ورزش سه"، فدراسیون جهانی والیبال پس از توافق با لیگ برتر هند (RuPay) این کشور را به عنوان میزبان مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان جهان در سال‌های 2023 و 2024 معرفی کرد.

بر اساس این توافق هجدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان جهان از 15 تا 19 آذرماه سال 1402 به میزبانی هند برگزار خواهد شد که شهر میزبان هنوز مشخص نشده است.

همچنین علاوه بر قهرمان قاره آسیا، قهرمان لیگ برتر مردان هند به عنوان میزبان یکی از تیم‌های شرکت کننده در این مسابقات است که با نمایندگانی از قاره‌های مختلف رقابت خواهد کرد. بدین ترتیب در رقابت سال‌های 2023 و 2024 دو نماینده از قاره کهن در این مسابقات شرکت خواهند کرد.

بر اساس گزارش فدراسیون جهانی والیبال، لیگ برتر والیبال هند که فعالیت خود را از سال 2022 آغاز کرده است، در نخستین دوره 133 میلیون نفر مخاطب در این کشور و 84 میلیون نفر در رسانه‌های اجتماعی و اینترنتی جهان را جذب کرده است.