یک‌شنبه 19 اسفند 1403

یگان حفاظت میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری 5 حفار غیرمجاز را دستگیر کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
یگان حفاظت میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری 5 حفار غیرمجاز را دستگیر کرد

شهرکرد - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: 5 حفار غیرمجاز در این استان از سوی این یگان شناسایی و دستگیر شدند.

محمدرضا محمدی‌مقدم روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: این افراد با همکاری نیروی انتظامی شهرستان سامان و نیروهای یگان حفاظت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، هنگام حفاری در کوه "برمه" شهرستان سامان که دارای قدمت تاریخی است، دستگیر شده‌اند.

وی، با بیان اینکه از این افراد مقادیری ادوات حفاری توقیف شد، گفت: این افراد پس از تشکیل پرونده، برای سپری شدن مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند. به گزارش ایرنا، در سال گذشته 13 دستگاه فلزیاب مرتبط با قاچاق اشیای تاریخی و فرهنگی در چهارمحال و بختیاری کشف و ضبط و 9 مورد حفاری غیرمجاز در استان شناسایی و با عوامل آن برخورد قانونی انجام شد. نیروهای یگان حفاظت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری در سال گذشته 34 هزار و 880 مورد سرکشی از تپه‌ها و محوطه‌های باستانی، اماکن و بناهای تاریخی این استان انجام داده‌اند. در یک سال اخیر 8 قلم شی، 4 لنگه درب مسروقه، یک دستگاه موتور برقی و یک دستگاه پیکور از متخلفان کشف و ضبط شده است. سامان در 16 کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*