دوشنبه 5 آبان 1404

10 قصه از حضرت زینب (س) در یک مجموعه داستانی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
10 قصه از حضرت زینب (س) در یک مجموعه داستانی

همزمان با روز پرستار، انتشارات قدیانی مجموعه 10جلدی از حضرت زینب (س) را برای کودکان روانه بازار نشر کرد.

همزمان با روز پرستار، انتشارات قدیانی مجموعه 10جلدی از حضرت زینب (س) را برای کودکان روانه بازار نشر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، حضرت زینب کبری (س) سومین فرزند امام علی (ع) و حضرت فاطمه الزهرا (س)، اولین دختر و یکی از شخصیت‌های مؤثر در دنیای اسلام است که در روز 5 جمادی‌الاول سال ششم هجری قمری پس از صلح حدیبیه و دو سال بعد از ولادت امام حسین (ع) در محله بنی‌هاشم شهر مدینه منوره به دنیا آمد.

حضرت زینب (س) را به سبب سختی های بسیاری که در زندگی دید، ام‌المصائب نیز لقب داده اند. با درگذشت پیامبر (ص)، بیماری و به شهادت رسیدن مادر و پدرش امیرالمؤمنین (ع) و همچنین شهادت برادرش امام حسن مجتبی (ع) و گذراندن واقعه کربلا و به اسارت رفتن در کوفه و شام از جمله وقایع سخت و تلخ زندگی ایشان به شمار می‌آید.

به مناسبت ولادت ایشان و همچنین روز پرستار، انتشارات قدیانی مجموعه‌ی ده جلدی «قصه‌هایی از حضرت زینب (س)» به روایت مژگان شیخی و با تصویرگری پریسا اکبری شهرکی را منتشر کرد.

مژگان شیخی در ده جلد با عناوین: «گنجشک‌های جلو پنجره»، «کاروان سفید پوش»، «پیامبر و پرنده‌ها»، «دل تنگی»، «قصه پدربزرگ»، «نان و خاطره»، «همراه همیشگی»، «حصیری برای کلاس درس»، «هند و بانوی آشنا» و «کلودیوس و خواب عجیب» داستان این بانوی اسلام را به زبانی ساده برای کودکان جهت آشنایی با شخصیت بزرگوارشان به رشته‌ی تحریر درآورده است.

این مجموعه در 10 جلد جداگانه و همچنین به صورت یک مجموعه 10 جلدی با عنوان «10 قصه از حضرت زینب (س)» منتشر شده است. کتاب‌های بنفشه واحد کودک و خردسال انتشارات قدیانی این مجموعه را در ده جلد مجزا با قیمت هر جلد 40000 تومان و مجموعه 10 جلدی را با قیمت 110000 تومان عرضه کرده است.