پنج‌شنبه 23 مرداد 1404

102بیمار کرونایی به دلیل وخامت حال در بخش ICU بستری هستند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
102بیمار کرونایی به دلیل وخامت حال در بخش ICU بستری هستند

سلمانی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: همچنان بیش از 100 بیمار مشکوک به کرونا در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم سلمانی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به وضعیت کرونا در استان یزد، گفت: بستری های مشکوک به کرونا در استان یزد، امروز به 487 تن رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: در حال حاضر از این تعداد، 102 نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کنند.

وی اظهار داشت: در شبانه روز گذشته، 89 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان پذیرش شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: در حال حاضر شهرستان بافق در وضعیت زرد کرونایی و سایر شهرستان ها در وضعیت نارنجی قرار دارند.

وی با اشاره به خارج شدن استان از وضعیت قرمز کرونایی تاکید کرد: نباید به کاهش آمار استان یزد دلخوش کرد زیرا که، این احتمال وجود دارد استان یزد باز در روز‌های آتی و ساده انگاری در رعایت شیوه نامه ها، وضعیت آمار آن صعودی وبسیار نگران کننده شود.

سلمانی تصریح کرد: همشهریان همچنان شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت و از برگزاری دورهمی های خانوادگی و حضور غیر ضروری در سطح شهر جدا خودداری کنند.

انتهای پیام /