پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

1100 میلیارد ریال اعتبار به راه اصلی و روستایی اردل اختصاص یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
1100 میلیارد ریال اعتبار به راه اصلی و روستایی اردل اختصاص یافت

شهرکرد - ایرنا - فرماندار اردل گفت: در سال جاری یکهزارو 100 میلیارد ریال اعتبار به توسعه راه اصلی و روستایی این شهرستان اختصاص یافته است.

محمود کیانی روز جمعه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: از این میزان اعتبار 420 میلیارد ریال اعتبارات استانی و 700 میلیارد دیگر آن از اعتبارات ملی است که برای تکمیل جاده اردل - گورمیزه - دوپلان اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: با تکمیل طرح های روستایی در دست اجرای شهرستان تا پایان سال جاری بیش از 20 هزار نفر جمعیت از خدمات این محورهای روستایی بهره مند خواهند شد.

فرماندار اردل، حفر و بازگشایی سه تونل از طرح جاده اردل - گورمیزه - دوپلان را یادآور شد و افزود: امسال تاکنون حفر 200متر از تونل یکهزار و 660 متری چهارم این طرح نیز انجام شده که در صورت تامین اعتبار در نیمه دوم سال جاری بیش از 200 متر دیگر حفاری انجام خواهد شد.

کیانی تاکید کرد: محور اردل دوپلان به طول 15 کیلومتر از پروژه های بسیار مهم اقتصاد مقاومتی در استان است و دسترسی مرکز استان به خوزستان را از مسیر شهرستان های اردل و کیار و با حذف گردنه های باجگیران و دوپلان که از نقاط حادثه خیز استان هستند، تسهیل خواهد کرد.

وی ادامه داد: با پایان یافتن حفاری تونل، سه پل بزرگ نیز بر روی رودخانه دوپلان احداث خواهد شد و در صورت تکمیل و بهره برداری از این محور، مسیر شهرکرد به خوزستان 25 کیلومتر کوتاه تر خواهد شد.

فرماندار اردل، با اشاره به جذب 50 درصد از اعتبارت 420 میلیارد ریالی استانی به راه روستایی شهرستان در نیمه نخست سال جاری تاکید کرد: در صورت تامین به موقع اعتبارات باقی مانده، بخش عمده ای از راه های روستایی دارای اولویت بازسازی و توسعه خواهد یافت.

شهرستان اردل با چهار شهر و حدود 100 روستا در 90 کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری واقع است.

*س_برچسب‌ها_س*