سه‌شنبه 25 شهریور 1404

123 تن اقلام اساسی برای تنظیم بازار در بیله‌سوار توزیع می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
123 تن اقلام اساسی برای تنظیم بازار در بیله‌سوار توزیع می‌شود

اردبیل - ایرنا - فرماندار بیله سوار گفت: برای تنظیم بازار بزودی 65تن برنج، 45 تن شکر، پنج تن گوشت قرمز منجمد و هشت تن مرغ منجمد در این شهرستان توزیع خواهد شد.

به گزارش ایرنا، حسن قبادی روز دوشنبه در جلسه تنظیم بازار شهرستان بیله سوار مغان افزود: در سه ماهه گذشته 965 مورد بازرسی از واحدهای صنفی صورت گرفته و 148 فقره پرونده به ارزش 850میلیون ریال جریمه برای واحدهای متخلف تشکیل شده است

وی اضافه کرد: 28 مورد گشت مشترک با حضور ستاد تنظیم و نظارت بر بازار شهرستان انجام شده است.

او بیان کرد: نقش بازاریان و اصناف در مدیریت بیماری کرونا پراهمیت است و باید این قشر که بیشترین ارتباط را با مردم دارند در خط مقدم پیشگیری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی قرار بگیرند. وی همچنین بر افزایش کیفیت پخت نان در این شهرستان تاکید کرد و گفت: گزارشهایی وجود دارد که نانی که به دست مصرف کننده می‌رسد از کیفیت مطلوبی برخوردار نبوده و می بایست برای رفع این نقص، نانوایی‌ها توسط افراد متخصص و آموزش دیده اداره شوند.

*س_برچسب‌ها_س*
123 تن اقلام اساسی برای تنظیم بازار در بیله‌سوار توزیع می‌شود 2