پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

127 طلبه به مراکز درمانی استان مرکزی اعزام شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
127 طلبه به مراکز درمانی استان مرکزی اعزام شدند

اراک - ایرنا - رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیان استان مرکزی گفت: 127 طلبه برادر و خواهر این استان برای پشتیبانی از کادر درمان و خدمت‌رسانی به بیماران مبتلا به کرونا به مراکز درمانی این استان اعزام شدند.

حجت‌الاسلام «ابوالفضل رجبی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طلاب بسیجی پس از گذراندن دوره‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان مرکزی به مراکز درمانی اعزام و به صورت شبانه روزی فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: شمار قابل توجهی از طلاب خواهر و برادر استان مرکزی نیز برای حضور در مراکز درمانی اعلام آمادگی کرده‌اند که در صورت نیاز و بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی به مراکز درمانی استان اعزام می‌شوند.

رئیس سازمان بسیج طلاب استان مرکزی بیان کرد: 45 طلبه به صورت داوطلبانه در آرامستان‌های اراک، ساوه، خمین و محلات مستقر شده د و عملیات خاکسپاری جان‌باختگان را بر عهده دارند.

حجت‌الاسلام رجبی اضافه کرد: آیین غسل و کفن جان‌باختگان ناشی از کرونا یکی از مهمترین دغدغه‌های علما و مردم بود که طلاب در رفع این دغذغه نقش ممهی ایفا می‌کنند.

وی اظهار داشت: 150 طلبه برادر و 100 طلبه خواهر نیز در رزمایش امدادرسانی به آسیب دیدگان کرونا به صورت مسجد محوری حضور دارند و در حوزه‌های مختلف رسیدگی به بیماران، توزیع بسته‌های معیشتی، تهیه وسایل مورد نیاز این قشر و ضدعفونی و گندزدایی محلات فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج طلاب استان مرکزی گفت: چند تن از طلاب استان در قالب گروه‌های جهادی برای ارایه آموزش‌های لازم در خصوص ویروس کرونا به نقاط محروم استان مرکزی اعزام شدند که عملکرد قابل قبولی نیز در این خصوص داشته‌اند. بیش از پنج هزار طلبه زن و مرد در 27 حوزه علمیه استان مرکزی تحصیل می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*