چهارشنبه 12 آذر 1404

13 هزار میلیارد تومان خسارت به کشاورزی خوزستان وارد شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
13 هزار میلیارد تومان خسارت به کشاورزی خوزستان وارد شد

اهواز - وزیر جهاد کشاورزی گفت: در جریان وقوع سیل فروردین سال گذشته،13 هزار میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خوزستان وارد شده و 430 هزار کشاورز درگیر مشکلات مرتبط به سیل شدند.

اهواز - وزیر جهاد کشاورزی گفت: در جریان وقوع سیل فروردین سال گذشته،13 هزار میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خوزستان وارد شده است و 430 هزار کشاورز درگیر مشکلات مرتبط با سیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم خاوازی عصر امروز در مراسم افتتاح طرح‌های بازسازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی آسیب‌دیده از سیل 98 به صورت ویدئوکنفرانس توسط رئیس‌جمهور، اظهار کرد: بر اثر سیل فروردین پارسال، 13 هزار میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی وارد شده و 430 هزار کشاورز درگیر سیل شدند.

وی افزود: در مجموع با اعتبار هفت هزار میلیارد تومان، طرح‌های بازسازی و مرمت مناطق آسیب‌دیده از سیل در بخش کشاورزی انجام شده است.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: مرمت بیش از هفت هزار و 600 کیلومتر راه عشایری، مرمت بیش از پنج هزار و 700 کیلومتر راه بین مزارع کشاورزی، زهکشی سطحی بیش از 50 هزار هکتار زمین‌های کشاورزی، مرمت 950 کیلومتر قنات و مرمت 138 باب ایستگاه پمپاژ شبکه زهکشی از جمله اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی در سیل پارسال انجام داده است.

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: این وزارتخانه همچنین با استفاده از یک هزار و 100 ماشین‌آلات، دو هزار کارشناس و آبگیری 314 هزار هکتار از مزارع کشاورزی به کمک کشاورزان سیل زده شتافت.

خاوازی افزود: همچنین تا پایان آبان ماه امسال، 730 هزار هکتار عملیات آبخیزداری و با اعتبار 840 میلیارد تومان در مناطق سیل‌زده به پایان می‌رسد.

وی گفت: در سیل پارسال 48.5 درصد از زمین‌های کشاورزی استان خوزستان دچار خسارت و آسیب شد.