یک‌شنبه 27 آبان 1403

13 پزشک متخصص به کادر درمانی مریوان اضافه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
13 پزشک متخصص به کادر درمانی مریوان اضافه شد

سنندج - ایرنا - مدیر شبکه بهداشت و درمان مریوان گفت: 13 پزشک متخصص در رشته‌هایی چشم، ارتوپدی، ارولوژی، جراحی و بیهوشی جذب و به کادر درمانی تخصصی این شهرستان اضافه شدند.

دکتر منصور فیضی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیش از این مردم مریوان و روستاهای آن برای دریافت خدمات پزشکان متخصص این رشته‌ها مجبور بودند با طی مسافت 130 کیلومتری جاده پر خطر به سنندج سفر کنند ضمن اینکه موجب افزایش هزینه‌های آنها می‌شد.

وی اضافه کرد: از اردیبهشت امسال تاکنون با وجود سخت تر شدن شرایط بویژه از لحاظ مالی، ولی توانستیم به لحاظ کاری به اندازه سه سال امکانات و خدمات پزشکی و درمانی برای شهرستان مریوان بگیریم تا خدمات رسانی به بیماران در شرایط مطلوب تری انجام شود.

فیضی افزود: راه اندازی دستگاه سی تی اسکن بیمارستان بوعلی، اکسیژن رسانی به تمام 80 تخت بیمارستان فجر، ارتقای مخزن اکسیژن ساز از 250 لیتر به 300 لیتر، راه‌اندازی دستگاه رادیولوژی دیجیتال بیمارستان فجر، راه‌اندازی مرکز فوریت‌های پزشکی برده‌ره‌شه، تجهیز این مرکز و دریافت یکدستگاه آمبولانس از جمله این امکانات است.

وی یادآور شد: تخصیص اعتبار برای احداث ساختمان فوریت‌های شهر چناره، راه‌اندازی دستگاه چیلر برای تهویه هوا و سیستم سرمایشی فوریت‌های بیمارستان بوعلی نیز از دیگر فعالیت‌های امسال شبکه بهداشت بوده است.

فیضی تاکید کرد: فرماندار مریوان، رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی کردستان بویژه پیگیری‌های نماینده مردم مریوان و سروآباد در جذب و اختصاص این امکانات درمانی موثر بوده و با کمک آنها توانستیم این امکانات و اعتبارات را جذب کنیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مریوان با اشاره به اینکه سپاه، بسیج و بنیاد علوی بویژه در حوزه مقابله با شیوع کرونا کمک‌های زیادی به شبکه بهداشت کردند، گفت: بعد از شیوع کرونا پایگاه بهداشتی در مرز باشماق را راه‌اندازی کردیم که از آن طریق تمام ورود و خروج‌ها در مرز از نظر بهداشتی کنترل می‌شود.

وی در رابطه با وضعیت شیوع کرونا در شهرستان اظهار داشت: در سه ماهه اول روزانه 60 نفر بیمار مبتلا مثبت داشتیم اما با زحمات همکاران و رعایت مردم امروز شاهد کاهش چشمگیر ابتلا و مرگ و میر هستیم ولی نیاز است مردم همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت و حتما از ماسک هنگام حضور در اماکن عمومی استفاده کنند.

فیضی با اشاره به برخی مشکلات بهداشتی شهر مریوان اضافه کرد: عدم هدایت بخشی از فاضلاب شهر و ورود آن به رودخانه و دریاچه موجب بروز بوی نامطبوع و گاهی شیوع برخی از بیماری‌ها در فصل گرما می‌شود.

وی در رابطه با کمبودهای حوزه بهداشت و درمان یادآور شد: نیاز به دستگاه رادیولوژی دیجیتال برای بیمارستان بوعلی و ضرورت راه‌اندازی مرکز فوریت‌های پزشکی در بیمارستان فجر برخی از این نیازها است.

فیضی افزود: ساختمان بیمارستان فجر با 43 سال قدمت شرایط مناسبی از لحاظ وضعیت فیزیکی ندارد و بیشتر مراکز بهداشتی شهری و روستایی ساختمان‌های قدیمی دارند که ضروری است مرمت یا بازسازی شود.

در شهرستان مریوان در بخش دولتی 14 مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی، 17 پایگاه سلامت، 2 بیمارستان، سه مرکز فوریت‌های پزشکی، پنج آزمایشگاه روستایی و شهری و یک مرکز تجمیعی دندانپزشکی شهری فعال است، این شهرستان با جمعیت 153 هزار نفری در فاصله 120 کیلومتر غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*